En Mükemmel Sıcaklığı Ayarlayan Mont

En Mükemmel Sıcaklığı Ayarlayan Mont

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Mükemmel Sıcaklığı Ayarlayan Mont

Tarihler: 25 Mart 2019 Pazartesi ~ 25 Mayıs 2019 Cumartesi

Firma: Giovane Gentile

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2019 ~ May 25, 2019

Teknoloji artık kıyafetlerimize de girdi. Tüketicilerin günümüzde hem kullanım kolaylığı hem de kıyafetlerinde fonksiyonellik aradığı bu günlerde Giovane Gentile hava sıcaklığını ölçen mont geliştirdi. Teknolojiyi arkasına alarak tasarladığı termometreli mont ve kaban modelleriyle Giovane Gentile, bulunulan ortamdaki hava derecesine göre mont içindeki sıcaklığı ölçerek kullanıcısına her ortamda aynı sıcaklığı vaat ediyor.

Hızla değişen teknoloji gibi hava sıcaklıkları da gün içinde hızla değişiyor ve sabah dışarıya çıkarken giyilen kıyafet akşam saatlerinde vücudumuzu sıcak tutmak için yetersiz kalabiliyor. Bu sorunun önüne geçmek için teknolojiyi arkasına alan Giovane Gentile, tasarladığı termometreli mont ve kaban modelleriyle kış aylarının kurtarıcı olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT