En özel Babalar Günü Hediyeleri Boyner’de

En özel Babalar Günü Hediyeleri Boyner’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi En özel Babalar Günü Hediyeleri Boyner’de

Tarihler: 16 Haziran 2021 Çarşamba ~ 16 Ağustos 2021 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2021 ~ Ağu 16, 2021

Yaklaşan Babalar Günü’yle birlikte hediye telaşına düşenler, özel gün alışverişinin vazgeçilmez destinasyonu Boyner’in binlerce seçeneği arasından “tam aklındaki” hediyeyi buluyor. Polo yaka tişörtlerden şortlara, gömleklerden pijama takımlarına birçok seçeneği bir arada sunan Boyner, babasına ve babası gibi sevdiklerine en özel hediyeyi almak isteyenleri bekliyor.

Özel gün hediyesi denilince ilk akla gelen adres Boyner, Babalar Günü’nde de özel bir hediye ile babasını mutlu etmek isteyenler için birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunuyor. Hem evde hem günlük yaşamda kullanılabilecek rahat ve şık parçaların olduğu öneriler arasında; Turkish Dictionary’nin eğlenceli mesajlar barındıran Babalar Günü koleksiyonu tişörtleri, zamansız parçaların yaratıcısı Fabrika’nın polo tişörtleri, pijama takımları ve bermuda şortlarının yanı sıra National Geographic’in doğayı koruyan organik pamuktan üretilen polo yaka tişörtleri de yer alıyor.

Babaların yüzünü güldürecek hediyeler
Sosyal medyada pek çok kişi tarafından severek takip edilen Turkish Dictionary’nin Babalar Günü’ne özel tişörtleri Boyner’in Babalar Günü’ne özel sunduğu hediye seçenekleri arasında dikkat çekiyor. Turkish Dictionary, babaların yüzünü güldürecek bu koleksiyon ile “icat çıkarmayın” ve “ben sana değil çevrene güvenmiyorum” gibi ikonik cümleleri tişörtlere taşıyor.

Rahatına önem veren babalara özel hediyeler
Rahat ve konforlu giyinmeyi seven babalar için Boyner’in yeni sezon koleksiyonunda yer alan şortların, polo tişörtlerin, spor ayakkabıların, eşofmanların yanı sıra babaların evde geçirdiği zamanlara eşlik eden şık ve rahat parçalar da geniş yer tutuyor. Fabrika’nın hem uzun hem kısa pijama takımları rahatlığı kadar Fabrika imzası taşıyan şıklığıyla da dikkat çekiyor.

Günlük hayatta da şık
Boyner, National Geographic ile iş birliğinden doğan ve sadece Boyner’de satışa sunulan National Geographic organik pamuk koleksiyonu ile hem babaları hem de doğayı koruyor. Her dönemin vazgeçilmezi rengarenk polo tişörtler bu Babalar Günü’nde de en göze çarpan hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Kozmetikte her 300 TL’lik alışverişe 75 TL indirim ve 75 Paracık
Babalar Günü’ne özel hediye alternatiflerine ev sahipliği yapan Boyner, özel kampanyalarla da dikkat çekiyor. Babasına en özel Babalar Günü hediyesi için Boyner’i tercih edenler, ayrıcalıklı fırsatlara da hak kazanıyor. Boyner’den 7-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak 300 TL ve üzeri kozmetik alışverişinde anında 75 TL indirim ve 75 TL değerinde Paracık hediye ediliyor. 75 TL değerindeki Paracık 23 Haziran tarihine kadar 300 TL ve üzeri kozmetik dışı İlkbahar/Yaz sezon alışverişinde 3 kat değerli olarak kullanılabiliyor.

Baba gibi kampanya
Bu Babalar Günü’nde babasını Boyner’den mutlu etmek isteyenler için fırsatlar bitmiyor. Babasına en tarz hediyeyi almak isteyenler, mevcut indirimlere ek olarak 7-19 Haziran tarihleri arasında kozmetik ve elektrikli ev aletleri hariç 300 TL ve üzeri alışverişlerde 125 TL değerinde Paracık ya da 100 TL’lik hediye çeki kazanıyor.

Boyner, babasını ve babası gibi sevdiklerini özel bir hediye ile mutlu etmek isteyenleri boyner.com.tr’ye ve mağazalarına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT