En Şık Babalar Günü Hediyesi KİP’te

En Şık Babalar Günü Hediyesi KİP’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Şık Babalar Günü Hediyesi KİP’te

Tarihler: 10 Haziran 2019 Pazartesi ~ 16 Haziran 2019 Pazar

Firma: KİP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 10, 2019 ~ Haz 16, 2019

Erkek moda markası KİP; şık, trendy ürünleri ve Babalar Günü kampanyasıyla hediye alışverişini daha da keyifli hale getiriyor. KİP’te takım elbiseler 699 TL’den, ceketler 499 TL’den, pantolonlar 129 TL’den, gömlekler 99 TL’den ve t-shirtler 89 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca Babalar Günü’ne özel polo pike t-shirtte “2 al 199 TL” kampanyası da sizi bekliyor.

KİP, yaz koleksiyonunda yer alan ceketten gömleğe, t-shirtten pantolon ve bermudaya birbirinden şık tasarımlarıyla Babalar Günü hediye alışverişine çıkanlara çok özel alternatifler sunuyor. Günün her saati giyilebilecek şıklıktaki keten, koton ve vual kumaşlarla tasarlanan gömlekler, takım elbise ve ceketlerle bile kombinlenebilen t-shirtler, jean, chino ve koton pantolonlar arasından yapacağınız seçimlerle babanız bu yaz çok daha çekici bir tarz yakalayacak.

KİP’te Babalar Günü’ne özel hediye alışverişlerinde; polo pike t-shirtte “2 al 199 TL” öde ayrıcalığının yanı sıra takım elbiseler 699 TL’den, ceketler 499 TL’den, pantolonlar 129 TL’den, gömlek 99 TL’den ve t-shirtler 89 TL’den başlayan fiyatlarla KİP mağazalarında ve www.kip.com.tr’ de sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT