En Tarz Çocuklar Bu Yaz Lumberjack Giyiyor

En Tarz Çocuklar Bu Yaz Lumberjack Giyiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Tarz Çocuklar Bu Yaz Lumberjack Giyiyor

Tarihler: 21 Haziran 2018 Perşembe ~ 21 Ağustos 2018 Salı

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2018 ~ Ağu 21, 2018

Hem enerjik hem konforlu bir yaz tatili geçirmek isteyen çocukların ayakları, Lumberjack’in sandalet ve aqua modelleriyle renkleniyor!

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack Yaz Koleksiyonu’ndaki birbirinden rahat ve şık çocuk ayakkabıları, bu yaz stil sahibi çocukları bekliyor. Küçük hanımlar ve beyler için birbirinden renkli tasarımları bir arada sunan Lumberjack, çocukların enerjisini sokağa ve plajlara taşıyor.

Lacivert, turuncu, mor, gri, kırmızı ve pembenin hâkimiyetindeki Lumberjack sandalet ve aqua modeller, cırt cırtlı ve konforlu taban özellikleriyle çocukların rahat adım atmalarını sağlıyor. Su kaydırıcı dış yapılarıyla çocuklar, ıslak zeminlerde ve plajlarda güvenle adım atıyor. Rengarenk yaz kombinlerini şık ve konforlu biçimde tamamlayan Lumberjack sandalet ve aqua modeller, bu yaz çocukların favorisi olacak!

Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO ve seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT