En Tarz Erkeklere En Tarz Yeni Yıl Hediyesini Vermeye Hazır Mısın?

En Tarz Erkeklere En Tarz Yeni Yıl Hediyesini Vermeye Hazır Mısın?

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Tarz Erkeklere En Tarz Yeni Yıl Hediyesini Vermeye Hazır Mısın?

Tarihler: 14 Kasım 2016 Pazartesi ~ 14 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2016 ~ Oca 14, 2017

Dünyanın ilk elektrikli ve kablosuz tıraş makinelerinin üreticisi Remington, yeni yıl hediyesi için ne alacağına karar veremeyenlerin yeni serisi HyperFlex ve Capture Cut ile yardımına koşuyor. Cilt ve sakal tipine uygun özel olarak geliştirilen döner başlıklı ve elek başlıklı modelleriyle erkeklerin gönüllerinde taht kurmaya hazırlanan Remington ile en tarz hediyeyi vermeye hazır mısın?

Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, yeni yılda en tarz erkeklere en tarz hediye seçeneğini sunuyor. Farklı cilt tiplerine ve sakal cinsine yönelik doğru makine kullanımı için tavsiye ve seçenekler sunan Remington yeni serisi HyperFlex ve Capture Cut ile kalplerde taht kurmaya hazırlanıyor.

Hassas ciltlere ve seyrek sakal tiplerine özel olarak geliştirilen elek başlıklı Capture Cut modelinde, Hybrid intercept sistem bıçakları uzun ya da yatık sakallarınızı tek seferde kısa bir şekilde keserek zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Keserek ve dönerek çalışan makinelere göre daha yakın tıraş sunan Capture Cut sakalların çıkış yönüne ya da ters yönüne tıraş edilebiliyor.

Normal ciltlere ve yoğun sakal tiplerine özel olarak geliştirilen döner başlıklı HyperFlex modelinde ise comfortfloat bıçakları sayesinde çene, boyun gibi zor alanlarda kolay manevra yapma özelliği taşıyor. Sakalların güçlenmesinde ve uzun sakal kesiminde size en mükemmel sonucu sunan HyperFlex ile yeni nesil tıraşı hissedeceksiniz.

Remington XR1470 Döner Başlıklı Tıraş Makinesi Satış Fiyatı: 389,90 TL

Remington XF8705 Elek Başlıklı Tıraş Makinesi Satış Fiyatı: 399,90 TL

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT