Englısh Home'un İlkbahar Yaz Koleksiyonu 'Pastel Lovers' Sizlerle

Englısh Home'un İlkbahar Yaz Koleksiyonu 'Pastel Lovers' Sizlerle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Englısh Home'un İlkbahar Yaz Koleksiyonu 'Pastel Lovers' Sizlerle

Tarihler: 07 Nisan 2017 Cuma ~ 07 Nisan 2017 Cuma

Firma: Englısh Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2017 ~ Nis 7, 2017

Sezonunun renk ve desen trendlerini ulaşılabilir fiyatlarla yaşam alanlarına taşıyarak ev tekstili ve dekorasyonunda vazgeçilmez olan English Home merakla beklenen 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu müşterilerinin beğenilerine sundu.

English Home tarzının genç ve zaman zaman çocuksu bir bakış açısıyla ele alındığı tema pastel renklerin verdiği pozitif görünüm, kullanılan çiçekli ya da şeker ve donut desenleriyle arttırılıyor. “Pastel Lovers” temasında yeni eğilimlerin etkisi; gökyüzü ve uzaya dair motiflerin kullanımı ile gerçekleşiyor. Bulut, yıldız ağırlıklı motifleri gökkuşağı, güneş de destekliyor. Çocuk gruplarda, özellikle erkek için astronot, uzay aracı gibi desenler bolca seçili.

Daha üst yaş grupları veya floral desenleri tercih edenler için klasik gül kombinasyonları yanında şakayık çiçeği de motif ve katmerli etkisiyle fırfırlarda esin kaynağı oluyor. Çiçek desenleri gökyüzü fon etkisiyle mavi- mint zeminler üzerinde tasarlanıyor.

Pastel lovers” koleksiyonunda bolca gördüğümüz bir diğer desen ise “Kediler”
Son dönemde hem sosyal medyada çok paylaşılan görsel ve videolarıyla, ve ünlü kedi sahipleri nedeniyle gündemi meşgul eden kediler, bu temada karşımıza çıkıyor.

İlkbaharın renklerini yaşam alanlarına taşımak isteyenler için:
“Pastel Lovers” koleksiyonunda kullanılan; pembe, mint, sarı, yeşil, mavi ve mercan renkleri ise yaşam alanlarınıza ilkbaharı taşıyor. Sınırlı sayıda üretilen tema ürünlerine ulaşmak için; 300’ü aşkın mağazasından size en yakın olanını ziyaret edebilirsiniz.İlkbaharın renklerini yaşam alanlarına taşımak isteyenler için:
www.englishhome.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT