Enza Home’dan İncelikli Detaylar: Ottavia Koltuk Takımı

Enza Home’dan İncelikli Detaylar: Ottavia Koltuk Takımı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Enza Home’dan İncelikli Detaylar: Ottavia Koltuk Takımı

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Enza Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Modern ve fonksiyonel tasarımlarıyla dekorasyonu sanata dönüştüren Enza Home’dan 2018 dekorasyon trendlerini yansıtan koltuk takımı: Ottavia!

Göz alıcı renkleri, ahşap yuvarlak formda ayakları, rahat oturumu ve tasarımındaki ince detaylarla ön plana çıkan Ottavia Özel Seri’ye ait Ottavia Koltuk Takımı, yaşam alanlarına asil bir görünüm ve dinginlik katıyor.

 

Bir mobilyadan çok yaşam tarzı sunan koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, 2018’e damgasını vuracak Ottavia Serisi Koltuk Takımı ile el işçiliğini ve tasarımı ön plana çıkarıyor. Mekana dinginlik katan renkleri feminen çizgilerle buluşturan Ottavia Koltuk Takımı, incelikli kapitone uygulaması, özel dikiş detayları ve yuvarlak formda ahşap ayakları ile görünümünü yüceltirken; rahatlığı ön plana alan tasarımı ile de benzersiz bir konfor sunuyor.

Ottavia Koltuk Takımı, 4’lü, 3’lü, 2’li koltuk ve berjerden oluşan takım, berjer ve kırlentlerdeki zengin kumaş alternatifleri, ve aksesuar detayları ile Enza Home mağazalarındaki yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT