EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi

EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi

Tarihler: 03 Haziran 2021 Perşembe ~ 03 Ağustos 2021 Salı

Firma: Bircom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2021 ~ Ağu 3, 2021

Online çalışma sisteminin yaygınlaşması her sektörde iş yapış şekillerini değiştirmeye devam ediyor. Hem evden hem de ofisten çalışılmasını sağlayan hibrit iş modeli yaygınlaşırken, bu sürece uyum sağlayacak ekipmanlara olan talep de artmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalar; çalışanların %40’ının esnek çalışmayı tercih ettiğini gösterirken, veriler; çalışanların %58’inin konferans görüşmelerine katıldığını, %34’ünün ise çalışırken müzik dinlediğini ortaya koyuyor. Hareket halindeki çalışanlara özel bir çözüm sunan ‘EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi’, kaliteli iletişimi üst düzey ses performansıyla birleştiriyor.

Sektöründe öncü konumunda bulunan Bircom, kurumların bilişim ve telekom alanındaki ihtiyaçlarına en gelişmiş teknolojiler doğrultusunda en kapsamlı çözümleri, yüksek müşteri memnuniyetiyle sunmaya devam ediyor. ‘EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi”, hareket halindeki çalışanlara ve hibrit çalışma sistemine uygun özel bir çözüm sunuyor.

Evden çalışma, paylaşımlı masa kullanımı ve gürültülü çalışma ortamının getirdiği koşullar, hibrit modele uyum sağlayan teknoloji ekipmanlarına olan talebi de artırdı.

Yapılan araştırmalar; çalışanların %40’ının esnek çalışmayı tercih ettiğini gösterirken, veriler; çalışanların %58’inin konferans görüşmelerine katıldığını, %34’ünün ise çalışırken müzik dinlediğini ortaya koyuyor. Hareket halindeyken telefonla konuşup, kablosuz iletişim sistemleriyle birçok işi aynı anda yapmayı tercih eden çalışanlar, hem ofiste hem de mobilde kullanabilecekleri ekipmanları tercih ediyor.

En yüksek performansa her yerden erişmek mümkün
Hibrit çalışma düzeni için tasarlanan, kablosuz bir özgürlük sunan ‘EPOS Adapt 200 Kablosuz kulaklık Serisi’, modern tasarımı ve üstün teknolojik özellikleri ulaşılabilir bir fiyatla sunuyor.

Üst düzey ses performansıyla kaliteli bir iletişim sağlayan ‘EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi’, kolay taşınabilir, katlanabilir hafif kulak kapsülleri ve kusursuz mikrofon performansıyla yüksek kalitede telefon görüşmeleri yapılmasına olanak tanıyarak her ortamdan çalışılabilmesini sağlıyor.

Seri, aynı anda iki bağlantıya imkan tanıyan çoklu bağlantı özelliği ve gürültü engelleme fonksiyonuyla gün boyu konforlu bir kullanım sunuyor. Dinamik bir çalışma stili sağlayan ‘EPOS Adapt 200 Kablosuz Kulaklık Serisi’, esnek çalışma sistemini destekleyen yapısıyla maksimum verimlilik sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT