Erkeklere Özel Koleksiyon

Erkeklere Özel Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Erkeklere Özel Koleksiyon

Tarihler: 05 Temmuz 2019 Cuma ~ 09 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2019 ~ Eyl 9, 2019

NetWork ESSENTIALS, stilinden ödün vermeyen erkeklerin gardırobu için olmazsa olmazları bir arada sunuyor.

NetWork, bu sezon tüm erkeklerin gardırobunda bulunması gereken modern klasik, mevsimsiz, stil sahibi basic parçaları NetWork ESSENTIALS serisinde sunuyor. Minimal stilin başlıca parçaları arasında ütü gerektirmeyen ve leke tutmayan non-iron gömleklerden, zamansız takım elbiselere, blazer ceketlerden trikolara geniş bir seçki yer alıyor. Klasiklerin yanı sıra yeniden yorumlanan farklı modelleriyle takım elbiseler, sadece basic bir tişört ile kombinlenerek modern bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor.

Farklı yaka çeşitleriyle stilden ödün vermeyen non-iron gömlekler kurtarıcı niteliğinde koleksiyonda yerini alıyor. Serin yaz geceleri için yazlık ince montlar tarzınızı tamamlarken, farklı dokularıyla polo yaka tişörtler ise hem hafta sonu hem de ofis şıklığının bütünleyicisi oluyor.

NetWork Free ESSENTIALS serisi ise, yazın gelişini müjdelercesine farklı renk alternatifleriyle göz alıyor. Temada yer alan rengarenk chino şortlar ve pantolonlar, basic ve polo yaka tişörtlerle bir araya gelince yalın stilin yansıması haline geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT