Espadrile Feminen Dokunuş

Espadrile Feminen Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Espadrile Feminen Dokunuş

Tarihler: 15 Mayıs 2018 Salı ~ 15 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2018 ~ Tem 15, 2018

Espadril dendiğinde ilk akla gelen İspanyol markası Castañer’in 90 yıl dönümü için ayakkabı dünyasının efsane markası Manolo Blahnik ile birlikte hazırladığı Castañer by Manolo Blahník özel kapsül koleksiyonu, BEYMEN'lerde ve www.beymen.com adresinde moda tutkunlarıyla buluşuyor.

El yapımı geleneksel Castañer espadrillerin doğallığını, Manolo Blahnik’in feminen tarzı ile buluşturan koleksiyon, rahatlık ve şıklığı kusursuz çizgide birleştiriyor.

Akdenizli iki ünlü markanın işbirliği ile hazırlanan Castañer by Manolo Blahník koleksiyonui, düz ve iki farklı yükseklikte topuklu olmak üzere üç farklı modelden oluşuyor. Yakut kırmızısı, vizon, oniks, safir, karamel ve zümrüt yeşili renklerdeki koleksiyonunun flörtöz topuklu modellerinde keten kumaşların dantel ve saten ile birliktelikleri dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT