Eşsiz Lezzetli Coşkun Sosis ile Keyifli Menüler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eşsiz Lezzetli Coşkun Sosis ile Keyifli Menüler

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 14 Ağustos 2012 Salı

Firma: Coşkun Et

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Ağu 14, 2012

Çocukların Favorisi “Coşkun Sosis”

Türkiye’nin en güvenilir, yüzde yüz kırmızı et lezzetlerini üreten Coşkun ET; “Sosis Grubu” ürünleri ile günün her saati keyifli menülerinizin vazgeçilmezi olacak.

Türkiye’de özellikle kırmızı et konusunda ilk akla gelen firmalar arasında yer alan Coşkun ET; birinci kalite yüzde yüz kırmızı et içerikli ürünleri ile eşsiz lezzetler sunmaya devam ediyor. 170 gr, 270 gr ve 300 gr ambalajlarında uzun ve kokteyl sosis kategorilerinde bulunan; ekonomik fiyatları ile de her bütçeye hitap eden “Coşkun Sosis” grubu ürünleri damak zevkinize uygunluğu ile ana ve atıştırmalık ara öğünlerinizde yerini alıyor.

Coşkun Et’in son teknoloji tesislerinde, yüksek hijyen standartlarında üretimi gerçekleştirilen “Coşkun Sosis”leri sizin olduğu kadar çocuklarınızın da damak tadına uygun baharatlarla zenginleştiriliyor. Günün her anında keyifle sofralarınızda yerini alan ve sağlıklı içeriğiyle çocukların da güvenle tüketebileceği “Coşkun Sosis”leri sade, kızartma, salçalı ve sandviç arasında beğeniyle yeniliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT