Estetiği Konfor ile Buluşturan Tasarım

Estetiği Konfor ile Buluşturan Tasarım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Estetiği Konfor ile Buluşturan Tasarım

Tarihler: 28 Temmuz 2020 Salı ~ 28 Eylül 2020 Pazartesi

Firma: L’unica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2020 ~ Eyl 28, 2020

Açık havaya şıklık katan Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica, yeni koleksiyonunda yer alan Stream sandalye ile yemek alanlarına üst düzey konfor vadediyor. Bitmesi istenmeyen keyifli sohbet sofralarında açık hava tutkunlarına eşlik etmeye aday olan Stream sandalye, yalın ve modern görüntüsüyle de beğeni topluyor.

Tasarımlarını kalite, dayanıklılık ve estetik unsurlarını ön planda tutarak hayata geçiren L’unica, 2020 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Stream sandalyesi ile yemek alanlarında konfor sağlıyor. Yalın ve modern görüntüsüyle beğeni toplayan Stream sandalye, yüksek kaliteli materyal yapısıyla dış mekanlarda uzun ömürlü kullanım avantajı sunuyor. Zamansız tasarımıyla her tarza hitap eden Stream sandalye, yemek yemenin ve sohbetlerin keyfini artırıyor.

Yemek alanlarınızın gözdesi olacak Stream sandalyeye, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan Showroom’undan ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT