Et Ürünlerine Vejetaryen Alternatif

Alışveriş Alışveriş Rehberi Et Ürünlerine Vejetaryen Alternatif

Tarihler: 06 Haziran 2012 Çarşamba ~ 06 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Veggy

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 6, 2012 ~ Ağu 6, 2012

Her gün dünyada daha fazla insan, hem sağlığını, hem de yediklerinin etik yanını düşünerek tercihlerini vejetaryen beslenmeden yana kullanıyor. Et yemeyi tercih etmeyen ya da en azından bazı öğünlerinde ete alternatif arayanlar düşünülerek hazırlanan “Veggy”, bu kategoride Türkiye’de geliştirilen ilk ürün.

Etten bile yüksek proteine sahip Veggy, Bitkisel Schnitzel, Bitkisel Köfte, Bitkisel Döner ve Bitkisel Sote ile raflardaki yerini aldı. Et ürünlerini aratmayacak lezzetteki bu çeşitler %100 GDO’suz bitkisel protein içeriyor ve hayvansal madde, koruyucu ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanıyor.

Bitkisel Schnitzel, kolesterolsüz bir ürün ve kolesterolü yüksek kişiler et yerine bunu rahatlıkla tüketebiliyor. Vejetaryenlerde eksikliği görülen B12 vitamini açısından da zengin bir ürün. Yüksek lif içeren Bitkisel Köfte ise tam bir demir kaynağı.

5 dakikada sağlıklı lezzetler sofrada…

Zengin içeriği ile sağlıklı lezzetler sunan Veggy, aynı zamanda son derece pratik bir ürün. Özellikle çalışan kadının imdadına yetişecek olan ürünleri sadece ısıtarak 5 dakikada hazırlamak mümkün. Yalnız yaşayan ve tercihi sağlıklı beslenmekten yana kullanan erkeklerin de hayatını kolaylaştıracak bir ürün. Tüm gününü ofiste geçiren ve öğlen yemeğinde kısıtlı seçenekler arasından seçim yapmak zorunda kalanların da tercihi Veggy olacak. Veggy büyükler kadar çocukların da güvenle ve severek tüketecekleri bir lezzet. Ayrıca vejetaryenler da artık ızgara ve mangal keyfinden mahrum kalmayacak…

Şarküteri reyonlarında tüketicilere ulaşacak Veggy, ürün yelpazesini genişleterek tüketiciler ile farklı damak zevklerine hitap eden lezzetleri buluşturacak…

www.veggy.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Denedim. Çok başarılı
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT