Eti Çikolata ‘Aşk Tadında’ Lezzet Vaad Ediyor!

Eti Çikolata ‘Aşk Tadında’ Lezzet Vaad Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eti Çikolata ‘Aşk Tadında’ Lezzet Vaad Ediyor!

Tarihler: 16 Ocak 2017 Pazartesi ~ 16 Mart 2017 Perşembe

Firma: ETİ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2017 ~ Mar 16, 2017

Türkiye’nin mutluluk denince akla gelen markası ETİ, fındık ve çikolatanın bir araya geldiği yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor: ETİ Çikolata Aşk Tadında Fındıklı!

Yenilikçi lansmanları ve benzersiz lezzetleriyle tüketicilerinin hayatına mutluluk katan ETİ, çıtır gofret yaprakları üzerinde yoğun fındık lezzetini enfes sütlü çikolatasıyla buluşturduğu yeni ürünüyle çikolata severlere “Aşk Tadında” bir deneyim vaad ediyor.

Dış yüzeyindeki özgün beyaz çikolata deseni ve rekabetten ayrışan ambalaj tasarımıyla ETİ Çikolata Aşk Tadında Fındıklı, gençlerin ve genç hissedenlerin favori çikolatası olmaya şimdiden aday! “Fındık ve çikolata birbirini böyle sevdikten sonra, sana durmak yakışır mı!” diyen ETİ Çikolata Aşk Tadında Fındıklı, aşkı damaklarda hissettirirken, göz alıcı kırmızı paketiyle dikkat çekerek her an her yerde çikolata hazzını yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT