Etro 2013-2014 Sonbahar / Kış

Alışveriş Alışveriş Rehberi Etro 2013-2014 Sonbahar / Kış

Tarihler: 24 Eylül 2013 Salı ~ 24 Kasım 2013 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2013 ~ Kas 24, 2013

Şal deseniyle ünlü İtalyan markası Etro, 2013-14 Sonbahar / Kış koleksiyonunda Rönesans etkileri ve 19. Yüzyılın Rus seramiklerinden esinlendiği detayları, modern ve teknolojik çizgilerle buluşturuyor. İstinyePark Etro Butik ve Beymen’lerde satışa sunulan koleksiyon, fütüristik görünümüyle gelecek çağlardan esinleniyor. Özel kesimleri ve kumaşlarıyla da kadınların yoğun temposunda rahatlık sağlayan yeni sezon tasarımlar, Etro dünyasının etkileyici yüzünü yansıtıyor.

Bu sezon geleneksel şal deseninden farklı olarak digital, teknolojik etkilerle farklılık gösteren desenler, birbirine geçmiş, grafik ve asimetrik görüntüsüyle Etro kadınını şaşırtıyor. Desenlerin yanı sıra mini işlemelerle yakından hissedilen boncuklar, kumaşlar üzerinde görsel oyunlar yaratıyor. Yün ve derinin birlikte kullanıldığı koleksiyonda teknik kumaşlar sayesinde tasarımı ve rahatlığı birarada sunuyor.

Etro, bu sezon renk paletinde yer bulan mercan, kobalt, mürdüm, altın tonlarını sportif ve yalın kesimlerle birarada kullanıyor. Deri biker pantolonlar, kayak kıyafetlerini anımsatan pantolon ve sweatshirt’ler, color-blocking etkileriyle kaban ve paltolar, fermuar detaylı ceket ve elbiseler bu kış Etro kadınını etkileyecek görüntüler arasında yer alıyor.

Aksesuarlar net ve grafiksel tarzıyla look’ların tamamlayıcısı görevini üstleniyor. Sivri burun bilekten bağlanan botlar, geometrik desenleriyle sırt çantası, clutch ve omuzdan askılı modeller fütüristik bir dünya sunuyor. Altın kelepçe kolye ve bilezikler de Etro’nun kış silüetinin önemli parçaları oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT