Ev Dekorasyonunuzda Top Havuzlarına Yer Açın!

Ev Dekorasyonunuzda Top Havuzlarına Yer Açın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ev Dekorasyonunuzda Top Havuzlarına Yer Açın!

Tarihler: 19 Ağustos 2020 Çarşamba ~ 19 Ekim 2020 Pazartesi

Firma: Larisa and Pumpkin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2020 ~ Eki 19, 2020

Larisa and Pumpkin top havuzları, miniklerin oyun saatlerini daha eğlenceli hale getirirken aynı zamanda sade ve modern tasarım çizgisi ile ev dekorasyonunun ayrılmaz bir parçası olmaya aday! Güvenli ve konforlu bir oyun deneyimi sunan Larisa and Pumpkin, bebeklerin ve çocukların fiziksel ve duyusal gelişimini destekleyerek onların kaba ve ince motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Aynı zamanda şık ve yenilikçi tasarımları, çocuklar için güvenli ve keyifli özellikler ile birleştiriyor.

10 farklı renk kombinasyonu ile modern, şık ve hijyenik top havuzlarını satışa sunan Larisa and Pumpkin, 200 adet top ile sınırsız eğlenceyi beraberinde getiriyor. CE sertifikalı toplar, toksik olmayan ve azo boyar madde içermeyen plastikten üretiliyor. Çocuklara güvenli bir oyun alanı sunan top havuzu, %95 pamuk ve %5 elastan kumaş ile kaplanıyor, fermuarlı kılıfı sayesinde de kolayca çıkarılarak çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Kullanılan yumuşak sünger, çocuğun her geçişinde kolay ve güvenli erişim sağlamak için doğal olarak deforme oluyor ve tekrar güzel görünümüne kavuşuyor.

Minimal tasarım çizgisi ile sadece bir aktivite alanı değil, aynı zamanda şık bir dekorasyon ürünü de olan Larisa and Pumpkin top havuzları, hem çocuk odaları hem de bütün iç mekanlara rahatlıkla uyum sağlayabilir. Bu sayede sadece çocukların değil, aynı zamanda ailelerin de severek tercih edeceği dekorasyon ürünü haline geliyor! 10 farklı renk kombinasyonu arasından evinize en uygun olanı seçerek iç dekorasyonunuza İskandinav stilini yansıtabilirsiniz.

Larisa and Pumpkin, 2015 yılından bu yana Türkiye’deki ebeveynlerin bebeklerini en iyi şekilde yetiştirmeleri için kaliteli, güvenli ve sağlıklı ürünler sunarak anne - bebek sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen YG Group tarafından tamamen Türkiye’de üretiliyor.

Şu anda annedukkan.com, shop.buseterim.com.tr, kidslivingetc.com, keyifbebesi.com.tr, bebekhouse.com, miyamiyashop.com, milkantalya.com, altukadesign.com, mielakids.com, balabino.com, urbanbabystore.com, motherlens.com, hipicon.com, trendyol.com ve amazon.com.tr internet siteleri ile İstanbul'da Kids Living etc., Keyif Bebesi ve Mooi Babies, Ankara'da Bebek House ve Altuka Design, Antalya'da Milk Antalya, Sakarya'da Miya Miya Design, Denizli'de Miela Kids, Mersin'de Balabino ve Moots, Gaziantep'te Flora Organic, Bursa'da Kids and Nests, Kayseri'de Kids and Kits, Girne'de Babyjelly Kids Concept mağazalarında satışta olan Larisa and Pumpkin, kısa bir süre içerisinde farklı online ve fiziksel mağazalarda da yerini alacak.

Larisa and Pumpkin’'in modern ve şık top havuzlarını detaylı olarak incelemek isterseniz larisaandpumpkin.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT