Evde Bayram Havası Yaratın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evde Bayram Havası Yaratın

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Tepe Home’un birbirinden şık hediyelik eşyaları, sofra aksesuarları ve bahçe grupları ile evinizde bayramı bir başka yaşayacaksınız

Sıcak yaz günlerinde geçen keyifli bir Ramazan’ın ardından bayram sevincini siz de Tepe Home’dan alacağınız birbirinden şık hediyelerle sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Green Gate, Excelsa ve Gümüş Kaplama masa üstü grup ürünleri misafirlerinize muhteşem bir bayram sofrası hazırlamanızı sağlayacak.

Vazolar, bayram çiçekleri için salonunuzda yer alırken, çerçeveler en güzel bayram hatıralarınızı hep hatırlamanızı sağlayacak.

Yaz cıvıltısını hala yaşadığımız bu günlerde birbirinden renkli fenerler, mumlar, kutular, objeler ve tablolar ise klasik bayram hediyeleri yerine alternatif oluşturacak en renkli hediye seçeneklerinden olacak.

Stokların tükenmek üzere olduğu ve uygun fiyatlarla satışa sunulan bahçe mobilyaları ise bayram sohbetleriniz için vazgeçilmez bir fırsat oluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT