Evde En Gerçekçi Sinema Keyfi Fırsatını Kaçırmayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evde En Gerçekçi Sinema Keyfi Fırsatını Kaçırmayın

Tarihler: 03 Ocak 2013 Perşembe ~ 03 Mart 2013 Pazar

Firma: Teknosa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2013 ~ Mar 3, 2013

Samsung Ev Sinema Sistemlerinde %75’e varan indirimler.

Samsung, Teknosa işbirliği ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, seri sonu Ev Sinema Sistemi modellerinde kullanıcılara %75’e varan indirimler sunuyor. DVD’lerden Blu-Ray oynatıcılarına ve Ev Sinema Sistemleri’ne kadar birçok üründe inanılmaz indirim fırsatı sunan Samsung, tüm kullanıcıları Teknosa’ya davet ediyor.

Türkiye’nin Ev Sinema Sistemi ve Blu-Ray Oynatıcı lideri Samsung Electronics*, Teknosa ile özel olarak geliştirdiği kampanya ile Ev Sinema Sistemi modellerinde kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuyor. DVD, Blu-Ray oynatıcılar, DVD ve 3D Blu-Ray Ev Sinema Sistemi modellerinde sunduğu %75’e varan indirim fırsatları için mutlaka Teknosa’yı ziyaret edin!

Samsung Ev Sinema Sistemlerini Teknosa kampanya avantajıyla keşfedin
Samsung DVD ve Blu-Ray oynatıcılar ve Ev Sinema Sistemleri ile televizyonunuzu daha akıllı hale getirmek artık çok kolay ve bir o kadar da keyifli. Facebook, Twitter ve Youtube gibi uygulamalarla bağlantıda kalırken, Smart Hub aracılığıyla dilediğiniz film içeriğini aramak ve kolaylıkla ulaşmak da mümkün. Family Story özelliği; özel fotoğrafları, mesajları ve içerikleri sevdiklerinizle paylaşmanızı sağlarken, Kids özelliği ile çocuklarınızı hem eğlendirip, hem de akıllı içeriklerle gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Full HD ve 3D görüntü ile eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyan Samsung Blu-Ray oynatıcılar, kullanıcılara daha canlı, berrak ve akıcı bir görüntü sunuyor.

Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye www.teknosa.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT