Evde Sağlıklı Çıtır Tavuk Keyfi

Evde Sağlıklı Çıtır Tavuk Keyfi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evde Sağlıklı Çıtır Tavuk Keyfi

Tarihler: 25 Haziran 2019 Salı ~ 25 Ağustos 2019 Pazar

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2019 ~ Ağu 25, 2019

Lezita yeni ürünü Çıtır Kova ile pratik, besleyici ve doyurucu atıştırmalık arayanlar için yepyeni bir alternatif sunuyor. Lezita Çıtır Kova’nın içindeki piliç parçaları, çıtır çıtır kaplamasıyla yemesi keyifli, fırında daha az yağ ile hazırlanabilmesi sayesinde besleyici ve pratik. Evde ‘sağlıklı çıtır tavuk’ keyfini mümkün hale getiren ‘Lezita Çıtır Kova’ maç, oyun ve sinema saatlerinin, arkadaş buluşmalarının aranılan pratik lezzeti olmaya aday.

Türkiye’nin önde gelen piliç eti markalarından Lezita, yenilikçi ürünleriyle herkesin iyi beslenmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Fırında ısıtıldığında çıtır çıtır olan bir kova dolusu çıtır kaplamalı piliç parçalarından oluşan Lezita Çıtır Kova; lezzetli, besleyici, pratik bir atıştırmalık seçeneği sunarken evde maç, oyun ve sinema saatlerini daha da keyifli hale getirecek.

Özel çıtır kaplamalı kanat, fileto parçaları ve piliç toplarından oluşan Lezita Çıtır Kova toplam 850 gram’dan oluşuyor. Dakikalar içerisinde hazırlanabilen, protein değeri yüksek, besleyici bir alternatif sunan Lezita Çıtır Kova -18 derecede muhafaza ediliyor, içerisinde bulunan ürünler önceden 220-230 dereceye kızdırılmış fırında ısıtılıyor. Fırında ısıtılabilmesi sayesinde yağda kızartılanlara oranla daha düşük kaloriye sahip olan Lezita Çıtır Kova’daki çıtır fileto parçaları ve çıtır piliç topları 5-7 dakikada, çıtır kanatlar ise 16-18 dakikada afiyetle yenmeye hazır hale geliyor.

Lezita Çıtır Kova’yı deneyimleme imkanı bulan ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç ise “Lezita Çıtır Kova evde çıtır tavuk keyfi yapmak için en ideal seçenek. Özel çıtır kaplaması sayesinde oldukça lezzetli, üstelik çok az miktarda yağ kullanarak fırında hazırlamak mümkün. Böylece hem diğer alternatiflere göre daha sağlıklı hem de pratik” ifadelerini kullandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT