Evgör’den Ağustos Ayına Özel Dört Köşe Fırsat!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evgör’den Ağustos Ayına Özel Dört Köşe Fırsat!

Tarihler: 06 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2012 Cuma

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2012 ~ Ağu 31, 2012

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör Mobilya, düzenlediği ekonomik ürün kampanyaları ile müşterilerine cazip fiyat avantajları sunuyor!

Evgör Mobilya tarafından her ay farklı bir ürün için düzenlenen büyük indirim kampanyasında, Ağustos’un avantaj ürünü Relax köşe koltuk oldu. Farklı renk seçenekleri bulunan bu özel koltuk, Ağustos ayı boyunca 1.980 TL yerine 990 TL’den satışa sunuluyor. Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak isteyenler, Beyoğlu, Çamlıca ve Üsküdar Evgör mağazalarına gelerek ya da www.evgor.com.tr adresi üzerinden Relax köşe koltuğa yaklaşık 1.000 TL’lik indirimle sahip olabilecek. Evgör Mobilya’nın avantajlı indirim ve fırsat kampanyalarından düzenli haber almak için, firmanın 170 bini aşkın üyesi bulunan Facebook.com/evgormobilya sayfasını takip edebilirsiniz.

Erişilebilir fiyatlara, kaliteli ürün sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, her ay farklı ürün gruplarında gerçekleştirdiği indirim avantajını bu defa köşe koltukta uyguladı. Firma, düzenlediği “ekonomik ürün” kampanyası dahilinde, mağazalarına gelen ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresini ziyaret eden müşterilerine, Ağustos ayı boyunca “Relax Köşe Koltuğu” 1.980 TL yerine 990 TL’ye sunuyor.

Fırsatı kaçırmak istemeyenler için “Emanet Sistemi” var!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör Mobilya’nın, bu özel fırsatı kaçırmak istemeyen müşterileri için de “Emanet Sistemi” bulunuyor. Özellikle evini yenileyen ya da henüz evlenme arifesindeki çiftler, kampanya dahilindeki köşe koltuğu bugünden satın alıp Evgör’ün Emanet Sistemi’ne bırakabiliyor ve teslimatını istedikleri tarihte yaptırabiliyor. Evgör Mobilya’nın Ağustos ayına özel fırsat ürünü Relax Köşe Koltuk hakkında detaylı bilgi ve alışveriş için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT