Ex Nihilo’nun Yeni Parfümü Vesper Glitz ile Paris Gecelerinin Büyüsünü Keşfedin

Ex Nihilo’nun Yeni Parfümü Vesper Glitz ile Paris Gecelerinin Büyüsünü Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ex Nihilo’nun Yeni Parfümü Vesper Glitz ile Paris Gecelerinin Büyüsünü Keşfedin

Tarihler: 07 Mart 2023 Salı ~ 07 Haziran 2023 Çarşamba

Firma: Niş Parfüm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2023 ~ Haz 7, 2023

Niş parfüm markası Ex Nihilo’nun en tatlı hazları ortaya koyan Les Interdites Koleksiyonu’nun yeni üyesi/parfümü Vesper Glitz, yasemin, mimoza ve kehribarın baş döndürücü notalarıyla Paris gecelerinin hislerini özetliyor.

İlhamını yaratıcı Avant-Garde'dan ve Fransız saf incelik ruhundan alan Ex Nihilo’nun, ilk andan itibaren koku bağımlılığına yol açacak Les Interdites Koleksiyonu’nun yeni parfümü Vesper Glitz, koleksiyonun diğer üyeleri gibi çağdaş dişilikle, kişiye özel şehir sofistikeliğini buluşturuyor. Ödüllü parfümör Nadège Le Garlantezec'in aşk şehri Paris gecelerinin ilhamı, yasemin, mimoza ve kehribar notalarıyla hayat verdiği parfüm, yaydığı hisli duygularıyla Paris gecelerinin büyüsünü keşfe çıkarıyor.

Çiçekli kehribar koku ailesine ait olan pembe biber, mandalina ve neroli esansı üst notlarıyla Paris'e ve onun heyecan verici yaşam tarzına gönderme yapan parfüm, ylang-ylang, yasemin ve mimoza orta notlarıyla büyüleyici ve bağımlılık yaratan yorumunu tamamlıyor. Vesper Glitz, sedir ağacı, tonka tohumu, vanilya ve misk alt notalarıyla tüm duyulara hitap ederken, kışkırtıcılığını da ortaya koyuyor. Paris gecelerinin ritmine ayak uyduran notalar arası geçişler, modern şehir kadınının her anına eşlik ederek enerjisini yükseltiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT