Eyüp Sabri Tuncer’den Anneler Gününe Özel İndirim Sürprizi

Eyüp Sabri Tuncer’den Anneler Gününe Özel İndirim Sürprizi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eyüp Sabri Tuncer’den Anneler Gününe Özel İndirim Sürprizi

Tarihler: 10 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 10 Mayıs 2017 Çarşamba

Firma: Eyüp Sabri Tuncer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2017 ~ May 10, 2017

Türkiye’nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer’in, annesine en özel hediyeyi alma telaşında olanlara çok özel bir teklifi var. Marka, EST 1923 4’lü Kişisel Bakım Setleri ile Reed Diffuser ürünlerini Anneler Günü’ne özel yüzde 50 indirim fırsatıyla sunuyor.

Koku nasıl insanlık tarihinin gelişiminde önemli bir rol oynadıysa Eyüp Sabri Tuncer de Türk koku tarihinin en önemli oyucularından biri. Kişiye ve mekana özel kokularıyla yaşama tazelik katan Eyüp Sabri Tuncer, annelere en özel ürünlerini sunuyor. Eyüp Sabri Tuncer’in Anneler Günü’ne özel olarak yüzde 50 indirimle satışa sunduğu EST 1923 4’lü Kişisel Bakım Setleri ile Reed Diffuser ürünleri, şık ve tasarım hediye peşinde olanların ilk tercihi olacak.

 

EST 1923 4’lü Kişisel Bakım Seti; Alaçatı Lavender, Bodrum Mandarin, Çeşme Lemon, White Tea, Ayvalık Olive Blossom, Pink Grapefruit, Millions Of Roses, Ocean Breeze ve Verbena & Citrus çeşitleri ile değerli Eyüp Sabri Tuncer müşterilerine sunuluyor. Setler EST 1923 Çubuklu Oda Kokusu 50 ml, EST 1923 Organik Argan Yağlı El ve Vücut Losyonu 250 ml, EST 1923 Eau de Cologne 150 ml ve EST 1923 Millions of Roses Organik Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250 ml ürünlerinin muhteşem kombinasyonundan oluşuyor. Marka ayrıca birbirinden farklı ve hoş kokulu EST 1923 Reed Diffuser oda kokularının tüm çeşitlerinde de Anneler Günü’ne özel yüzde 50 indirim yapıyor. Osmanlı serisi, soft seri ve çiçeksi seri gibi farklı kokuları ile satışa sunulan EST 1923 Reed Diffuser ürünler ile modern tasarım ve şıklık bir arada sunuluyor.

Eyüp Sabri Tuncer, bu özel koku ailesiyle annesine ‘Teşekkürler’ demek isteyenlere 14 Mayıs tarihine kadar online alışveriş sitesi www.eyupsabrituncer.com üzerinden satın alma fırsatı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT