F F’in Kış Modası ile Podyumlar Sokaklara Taşınıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi F F’in Kış Modası ile Podyumlar Sokaklara Taşınıyor!

Tarihler: 15 Ekim 2012 Pazartesi ~ 15 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: F F

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2012 ~ Ara 15, 2012

Kış sezonuna giriş yaptığımız şu günlerde, F&F ile gardıroplarınızı yenilemenin tam zamanı!

F&F 2012 – 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu, modern trendleri yeni çizgilerle harmanlayarak, kadın ve erkek stillerine kilit parçalar sunuyor. Koyu renklerin egemenliğindeki koleksiyon, gece mavisi ve metalik tonlara yer veriyor. Sezonun en gözde tasarımlarına imza atan designerlar, jakarın keskin çizgileri ile dantelin kusursuz şıklığını, pullu ve fonksiyonel sportif kumaşlarla birleştiriyorlar. Ayrıca deri ve yıkanmış jeanlerde de dantel detayları ön plana çıkıyor. F&F’in yeni sezon koleksiyonunda yer alan keskin çizgileri, terzi elinden çıkmış gibi özel tasarımlara imza atarken, modern stillere ilham veriyor ve iddialı renkleri de gardıroplara taşıyor. Modern ve çekici görünmenin stil kodlarını veren tasarımlar, “Chelsea Kızları” trendiyle rahat bir görünüm kazanıyor. Kış modasına güçlü tarzlar katan modellerin kilit parçaları arasında, skinny jean’ler, ekoseli gömlekler, geniş örgü kazaklar ve anoraklar dikkat çekiyor.

Koyu renk hakimiyeti Erkek Koleksiyonu’nda da hissediliyor. Bordo kanvas pantolon ve örgü kazak ikilisi ile birlikte, kış kombinleri popüler bir trende imza atıyor. Ayrıca keskin hatlara sahip ceket ve yelekler, siyah jeanlar erkeklerin imajlarına karizmatik bir görünüm katıyor. Bütün şehri podyum ışıltısıyla süsleyen F&F, 2012-2013 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile çekici kadın ve karizmatik erkek imajlarına yeni bir soluk getiriyor.

F&F, kaliteli, modayı takip eden ve günün her saatinde kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan koleksiyonlarıyla KİPA Mağazaları’nda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT