Faber-Castell ile Okul Günleri Daha Renkli

Alışveriş Alışveriş Rehberi Faber-Castell ile Okul Günleri Daha Renkli

Tarihler: 09 Ocak 2013 Çarşamba ~ 09 Mart 2013 Cumartesi

Firma: Faber-Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2013 ~ Mar 9, 2013

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell çocuklara eğlenceli ve yaratıcı zaman geçirmeleri için alternatifler sunmaya devam ediyor. Çocuklar, Faber-Castell Jumbo suluboya ile yaratıcı dünyalarını renklendiriyor.

Çocukların okul günlerinde eğitim ve yaratıcılıkla iç içe olmalarını sağlamanın en faydalı yollarından biri, onları hayal dünyalarını yansıtan resimler ile eğlendirmek. Faber-Castell’in Jumbo suluboyası da çocukların eğlenerek resim yapmaları için etkili bir alternatif sunuyor. Parlak ve örtücü renkleriyle hayal güçlerin en iyi şekilde resmetmelerini sağlayan Faber-Castell Jumbo suluboya, iki paletindeki altı floresan, altı normal renk ile yaratıcılığın sınırlarını zorlayan çocukların resimlerini zenginleştiriyor.

Standart suluboyalardan farklı olarak Faber-Castell Jumbo suluboya, 40 ml çapında daha geniş tabletleri ile çocukların en sevdikleri renkleri kolayca kullanmalarını sağlarken, kapağın üzerindeki özel tasarım su haznesi ve fırçasıyla, küçük ressamlara tam bir boyama seti sunuyor.

Faber-Castell’in tüm boyama ürünlerinde olduğu gibi Jumbo suluboya da Türkiye ve dünya çapında akredite bir laboratuvar olan SGS Laboratuvarları’nda çocukların sağlığı için ürün güvenliği konusunda testlere tabi tutuluyor. Böylece çocuklara ulaşan boyama ürünleri, anne-babalar tarafından gönül rahatlığıyla satın alınmaları için ulusal ve uluslararası tüm standartlara uygun olarak üretiliyor.

Faber-Castell Jumbo suluboyanın tavsiye edilen satış fiyatı 11 TL’dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT