Faber-Castell Oyun Hamurları ile Hem Eğlen Hem de Yaratıcılığını Geliştir

Alışveriş Alışveriş Rehberi Faber-Castell Oyun Hamurları ile Hem Eğlen Hem de Yaratıcılığını Geliştir

Tarihler: 08 Kasım 2012 Perşembe ~ 08 Ocak 2013 Salı

Firma: Faber-Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2012 ~ Oca 8, 2013

Çocukların hem eğlenmesine hem de yaratıcılıklarını geliştirmesine yardımcı olan Faber-Castell oyun hamurları, farklı renk seçenekleriyle çocukların el becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell oyun hamurlarıyla hem eğlendiriyor hem de çocukların yaratıcılıklarını geliştiriyor. Faber-Castell’in su ve yağ bazlı formüllü oyun hamurları kolay şekil alıyor ve ele yapışmıyor. Böylece oyun sonrası temizlik sorun olmaktan çıkıyor. Günlerce açık kalsalar bile kurumayan formülleri ve 3, 4, 12 renk seçenekli paketleriyle çocuklara rengarenk, yaratıcı dünyaların kapısını açan Faber-Castell oyun hamurları, çocukların el becerilerini geliştirmek için eğlenceli bir seçenek sunuyor!

Anti bakteriyel olma özelliği ile çocuklara sağlıklı eğlence seçeneği sunan Faber-Castell Oyun Hamurları dünya standartlarına uygun sağlık testlerinden de geçiyor. Faber-Castell’in tüm diğer ürünleri gibi, oyun hamurları da Türkiye ve dünya çapında akredite bir laboratuvar olan SGS Laboratuvarları’nda testlere tabi tutularak çocukların sağlığı için ürün güvenliği test ediliyor. Böylece çocuklara ulaşan oyun hamurlarının anne-babalar tarafından gönül rahatlığıyla satın alınması için ulusal ve uluslararası tüm standartlara uygun olarak üretiliyor.

Faber-Castell Oyun Hamurları’nın farklı renk seçeneklerinin tavsiye edilen satış fiyatı ise 6-19 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT