Fakir'den Bir İlk

Fakir'den Bir İlk

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

“Made in Germany” etiketli Fakir Prestige TS 2000 ve TS 2400 kuru vakum süpürgeleri, 500W ayarlanabilir vakum gücüyle tüm zeminlerde etkili çözümler sunuyor. Üstün Alman teknolojisinin karakteristik özellikleriyle donatılmış Prestige serisi elektrikli süpürgeler, teknoloji, dayanıklılık ve tasarım anlamında fark yaratıyor.

Sessiz ve yüksek verimli motoruyla işini yaparken sizi ve çevrenizi rahatsız etmiyor. 4,5 L toz torbası hacmi, sürekli toz torbası değiştirme derdine son vererek uzun süreli kullanım sağlıyor. Sert zemin, kenar köşe, koltuk ve döşeme aparatları pratiklik sağlarken, dikey park pozisyonuyla mekandan tasarruf etmenize olanak veriyor. Prestige TS 2000 H.E.P.A 13, TS 2400 ise U.L.P.A 15 ile maksimum filtreleme performansı göstererek evinizin havasını değiştiriyor.

Türkiye’de Bir İlk: AirWave Teknolojisi

Fakir Hausgeräte’nin Ar - Ge ekibinin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı AirWave teknolojisinin aerodinamik yapısı ve koordine bileşenleri sayesinde, emilen hava hızlı ve dalgalanarak hareket ediyor. Böylece düşük enerji tüketimiyle yüksek emiş gücü sağlanıyor. AAA enerji etiketine sahip Prestige serisi elektrikli süpürgeler, düşük enerji kullanımıyla ve çevre dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT