Fakir’den Soğuk Günlerde Isıtan Öneriler

Fakir’den Soğuk Günlerde Isıtan Öneriler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fakir’den Soğuk Günlerde Isıtan Öneriler

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Fakir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

Fakir Hausgeräte, RH-12 Halojenli Yağlı Radyatör ve RF-11 Turbo Yağlı Radyatör ile soğuk havalarda sıcak ortamlar yaratıyor…

Elektrikli ev aletlerinde üstün teknoloji ve yüksek ürün kalitesinden ödün vermeyen Fakir Hausgeräte, kış mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde son teknoloji ısıtıcılarıyla evleri ısıtıyor. Fakir Hausgeräte’nin RH-12 Halojenli Yağlı Radyatör ve RF-11 Turbo Yağlı Radyatör ısıtıcıları petek sayısı az olan veya elektrikli ısıtıcıların yetmediği mekanlara ısıyı eşit miktarda dağıtarak, soğuk havayı dışarıda bırakıyor.

12 dilimli RH-12 halojenli yağlı radyatör, 2800 watt gücünde olup halojen tüpü sayesinde ortam sıcaklığını kısa sürede artırma özelliğine sahip. 11 dilimli yağlı radyatör RF-11 Turbo ise 2500 watt gücüyle ortamı ideal sıcaklığına ulaştırırken, elbise askılığı ile eşyalarınızı da kurutuyor. Fakir yağlı radyatörler ısı ayarlı termostatı sayesinde elektrik tasarrufu sağlayıp, bulunduğu mekanın her noktasını eşit oranda ısıtıyor. Aşırı ısınma koruma sistemi, devrilme durumlarına karşı elektrik kesme özelliği güvenli kullanım sağlıyor. Radyatörlerde kullanılan çevre korumalı yağın hiçbir yan etkisi bulunmazken, düşük ses seviyesiyle evlerde gürültü kirliliğine sebep olmuyor. Fakir RH-12 Halojenli Yağlı Radyatör ve RF-11 Turbo Radyatör şık ve ergonomik tasarımıyla gereksiz yer kaplamıyor ve tekerlekleri sayesinde kolayca istenilen yere hareket ettirilebiliyor.

Alman teknolojisinin nesillerdir güvenilen markası Fakir Hausgeräte, geniş ürün gamıyla hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT