Farklı Modüllerle Kendi Tarzınızı Oluşturun

Farklı Modüllerle Kendi Tarzınızı Oluşturun

Alışveriş Alışveriş Rehberi Farklı Modüllerle Kendi Tarzınızı Oluşturun

Tarihler: 21 Nisan 2021 Çarşamba ~ 21 Haziran 2021 Pazartesi

Firma: CVK Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2021 ~ Haz 21, 2021

Her alanda, modern, şık ve modüler tasarımlar yükselişe geçmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, iç mimaride büyük önem taşıyan mobilyalar yaşam alanlarının atmosferini oluştururken, her zevke ve dekorasyona uyumlu modeller de dekorasyonun vazgeçilmez ögeleri arasında yer alıyor. Modern tasarımlarıyla, yenilikçi çözümler üreten CVK Mobilya, TV üniteleri ve yemek takımları ile dekorasyonunuza uygun şekilde yerleştirebileceğiniz ürünleri ile göz dolduruyor.

    Kaliteli ve sağlam yapılarıyla estetik görünümünü uzun yıllar koruyan Lima takım, sevdiklerinizle birlikte vakit geçireceğiniz yaşam alanlarına modern ve şık tasarımıyla canlılık kazandırıyor. Dekorasyonunuza uygun şekilde yerleştirebileceğiniz modüller de, bir arada kullanılan farklı malzemeler ile göz dolduruyor. Her model, kendine has tasarım özellikleriyle öne çıkarak yaşam alanlarınızın atmosferini yeniliyor.

   Televizyonunuzu ön plana çıkaran tasarımların yanında farklı kullanım imkanları sunan TV ünitesi, dekoratif eşyalarınızı sergileyebileceğiniz bir vitrine dönüşüyor. Bunun yanında raf, dolap ve vitrin seçenekleri sunan tasarımlar, alternatif kullanım alanlarıyla evinizi şık ve fonksiyonel bir hale bürüyor. Kitaplarınız, kristal eşyalarınız ve daha pek çok ev eşyasını bir arada saklama kapasitesine sahip modeller, hem salon hem de yemek odalarınıza uyum sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT