Favori’den Babalar Günü’ne Babalar Gibi Hediye

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori’den Babalar Günü’ne Babalar Gibi Hediye

Tarihler: 09 Haziran 2014 Pazartesi ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2014 ~ Haz 16, 2014

Babalar Günü’nde babanızın şıklığını, Favori’nin “Canım Babam” koleksiyonuyla tamamlayabilirsiniz. Her devrin favorisi altın ile babanızı bu Babalar Günü’nde sevindirin.

Babalar Günü’nde “Babama ne hediye alacağım?” telaşına düşmeyin. Favori “Canım Babam” koleksiyonu ile kalıcı ve eşsiz bir hediye alternatifi sunuyor. Her zevke hitap edecek modellerde kravat iğnelerinden ve kol düğmelerine kadar pek çok alternatif yer alıyor. Favori’nin usta tasarımcılarının ellerinde hayat bulan ve en özel hediyeler arasında yerini alan “Canım Babam” koleksiyonu, babaların yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirecek.

Türkiye’nin 14 ayar altında lider takı firması Favori, “Canım Babam” koleksiyonuyla sevginin tasarım halini kol düğmelerinde ve kravat iğnelerinde yansıtıyor. Günün her saatinde rahatlıkla kullanabilecek tasarımlardan oluşan “Canım Babam” koleksiyonuyla babalar da altının büyülü dünyasını çok sevecek. “Canım Babam” koleksiyonuyla babalara alınabilecek hediye alternatiflerine yeni bir soluk kazandıran Favori sayesinde babalar kol düğmesi ya da kravat iğnesi kullanmayı alışkanlık haline getirecek.

Siz de Favori “Canım Babam” koleksiyonu ile babanıza şıklığı armağan etmek istiyorsanız, en yakın Favori mağazasına uğrayabilir veya www.favori.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ürün fiyatı: 592 TL

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT