Favori’den Yeni Yıla Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori’den Yeni Yıla Özel Kampanya

Tarihler: 15 Aralık 2014 Pazartesi ~ 31 Aralık 2014 Çarşamba

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2014 ~ Ara 31, 2014

Altın takı sektörünün lider markası Favori, yeni yıla özel pırlanta alışverişlerinizde Elmas Şans Bilekliği hediyesiyle sevdiklerinize eşsiz bir armağan sunuyor.

Yeni yıl yaklaşırken sevdiklerinizi muhteşem takılar ile sevindirmenizin tam vakti. Favori, yeni yılda sevdiklerini anlamlı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlere çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Takı sektörünün öncü markası Favori, zarif, ince işçiliği ve birbirinden alımlı tasarımlarıyla yeni yıla özel bir kampanya hazırladı. Bu kampanya kapsamında; 1000 TL ve üzeri pırlanta alışverişlerinizde Favori’nin yeni yıl hediyesi olan ve tüm yıl şans getirecek özel elmas şans bilekliğine sahip olabilirsiniz.

Favori’nin beyaz ve sarı altının yüksek kaliteli pırlanta taşlarla süslendiği özel takılar yeni yılda da kadınların ilk tercihi olacak. Sizde bu özel tasarımlı, zarif pırlanta takılar ile romantik bir yılbaşı yemeğinin ya da yeni yıl partisinin ilgi odağı olabilirsiniz.

Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. TSE güvenceli olan ve kalite garantisiyle satılan bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Elmas Şans Bileklik hediyesiyle Favori’nize sahip olabilmek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT