Favorinin Pirlantalari Bu Yazin'da Gözdesi Olacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favorinin Pirlantalari Bu Yazin'da Gözdesi Olacak

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Her sezon modern tasarımları ile birbirinden farklı koleksiyonlar yaratan Favori, pırlanta serisiyle her zevke ve her yaşa hitap ediyor.

Takı sektörüne yön veren Favori, kadınların gündelik hayatlarına parıltılar katmaya devam ediyor. Favori tasarımcıları değerli taşların göz alıcı parlaklığı ve ateşini, herbiri çok değerli ve benzersiz tasarımlara aktarıyor. Her kadının hayali olan pırlanta yüzükler, küpeler ve kolyeler her sezon olduğu gibi bu yaz kadınların gözdesi olacak.

Modaya uygun, yenilikçi, üstün kaliteli ve estetiğiyle fark edilen takılar tasarlayan Favori’nin seçkin kadroları tarafından elde dantel gibi işlenen bu seçkin ürünlere, uygun ödeme koşullarıyla da sahip olunabiliyor.

Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. Tüm ürünler, AB ve TSE standartlarına uygun olarak ömür boyu ayar ve kalite garantisi ile satılıyor.Favori’nin, Türkiye çapındaki 100 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulan ürünlerini incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Pırlanta Yüzük: 6390 TL
Pırlanta 5 taş yüzük 1: 4800 $

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT