Feminen & Cool Olmanın Yeni Kuralı: Denim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Feminen & Cool Olmanın Yeni Kuralı: Denim

Tarihler: 14 Ekim 2015 Çarşamba ~ 14 Aralık 2015 Pazartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2015 ~ Ara 14, 2015

Modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, hazırladığı “Denim Edit” serisi ile feminen cool olmanın yeni kuralını yazıyor. Sezonun trend kesimlerini yeniden yorumlayan koleksiyon, kalabalığın içinde fark yaratan stiller sunuyor.

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonları ile modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, denim trendlerini kendine özgü dokunuşlarıyla yeniden yorumladığı “Denim Edit” serisini moda severlerle buluşturuyor. Modern kesimlerin ve feminen detayların hakim olduğu denimler bu sezon her zamankinden çok daha gözde!

Yakası özel işlemeli ve dantel detaylı denim bluzlar, klasik denim ceket, denim elbiselerle çekici bir görünümü garantileyen farklı tonlarda skinny jean pantolonlar, rahat kesiminin asaletini arttıran en lüks ve narin yorumunu buluyor.

Yüksek belli, kısa paçalı ve yırtık denimler ile farklı olmayı seven, ayrıntılara özen gösteren kadınlara hitap eden parçalar, modern ve cesur kadınların tercihi oluyor. Modaya yön veren kadınların tercihi Forever New’in denimleri, gardıropların vazgeçilmez parçası.

Bu göz alıcı koleksiyon, gardırobunda kendi tarzını yaratan Forever New kadınları ile tüm Forever New mağazalarında ve www.forevernew.com.tr online alışveriş sitesinde buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT