Fenomen Karakterler Koton’un Yeni Tişört Koleksiyonunda

Fenomen Karakterler Koton’un Yeni Tişört Koleksiyonunda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fenomen Karakterler Koton’un Yeni Tişört Koleksiyonunda

Tarihler: 02 Ağustos 2016 Salı ~ 02 Ekim 2016 Pazar

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2016 ~ Eki 2, 2016

Koton, dünya çapında büyük yankı uyandıran The Lord of The Rings, The Hobbit, Harry Potter ve Game of Thrones karakterlerini özel tişört serisine taşıdı.

Özel tişört serileri büyük ilgi gören Koton, bu kez dünyada büyük yankı uyandıran dizi ve film karakterleri koleksiyonlarıyla karşımızda. Milyonlarca hayran kitlesine sahip The Lord of The Rings, The Hobbit, Harry Potter ve Game of Thrones’un karakterleri bu sezon Koton ile hayat buldu.

Satış rakamıyla tüm zamanların en iyi ikinci satan kitabı olan ve ardından çekilen film üçlemesi ile hayran kitlesini katlayan The Lord of The Rings’in ünlü karakteri Gollum’dan Game of Thrones’in Jon Snow karakterine kadar fantastik dünyanın en fenomen karakterlerini Koton’un özel tişört serisinde bulabilirsiniz.

Dünyanın en hızlı satan kitap unvanına sahip romanının ardından 8 film uyarlamasıyla da büyük gişe yapan Harry Potter, The Lord of The Rings serisinin öne çıkan kitabı Hobbit’ten uyarlanan film serisinin karakterlerinin yer aldığı özel hazırlanmış tişörtler 19,99 – 39,99 TL arası fiyatlarla tüm Koton mağazalarında sevenlerini bekliyor.

www.koton.com
http://twitter.com/Koton
www.facebook.com/Koton
http://instagram.com/koton

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT