Fırçaların Dansı Koleksiyonuyla Yaratıcılığınızı Özgür Bırakın!

Fırçaların Dansı Koleksiyonuyla Yaratıcılığınızı Özgür Bırakın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fırçaların Dansı Koleksiyonuyla Yaratıcılığınızı Özgür Bırakın!

Tarihler: 10 Nisan 2018 Salı ~ 10 Haziran 2018 Pazar

Firma: Silk and Cashmere

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2018 ~ Haz 10, 2018

Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden anlatan Silk and Cashmere, Mayıs ayında Fırçaların Dansı ile ilhamını floral sanat akımından alan tasarımları teninizle buluşturuyor.

Modanın her alanında kendini hissettiren renklerin hakimiyeti bu yaz Silk and Cashmere’in floral tasarımlarıyla karşımızda! Baharın coşkusunun yazın sıcacık havasına karıştığı Mayıs ayında çiçekli baskılarıyla stil sahibi kadınların kullanmaktan vazgeçemeyeceği favori parçalar için Silk and Cashmere’le yaz gardırobunuzu hazırlayın!

İlhamını çiçeklerden, ormandaki eşsiz ağaçlardan ve doğadaki canlı renklerden alan Silk and Cashmere’in Fırçaların Dansı Koleksiyonunda yer alan Monet Tunik, canlı renkleri ve yaratıcı tasarımıyla içinizdeki sanatçıyı özgür bırakmaya davet ediyor!

Mayıs ayının en önemli günü olan Anneler Günü’nde, tasarımında doğallığı odağına alan Goya Bluzü ister tek başına, isterseniz de takımı olan Goya Hırka ile birlikte yılın bu en anlamlı özel gününde sizi karşılıksız seven annenize ayrıcalıklı bir sürpriz yapabilirsiniz. Silk and Cashmere’in floral sanat akımından ilham alan Monet Şal serisi rengarenk baskıları ve uçuşan incecik dokusuyla daha önce hiç hissetmediğiniz kadar özgür hissetmenizi sağlayacak.

Pamuk ve kaşmirin yumuşacık harmonisi ve yazın cıvıl cıvıl renklerinin bir araya gelmesiyle tasarlanan Silk and Cashmere’in Jen Polo serisi, baharın coşkusunun, yazın sıcacık havasına karıştığı Mayıs ayında beklenmedik dokusuyla stil sahibi beylerin enerjisini yükseltecek! Özellikle tarz sahibi sokak stillerinde öne çıkan Kevin Polo, kışın kasvetli havasından yazın heyecanına yumuşacık ve terlemeyi önleyen dokusuyla hızlı bir geçiş yapmanızı sağlayacak.Özgür ve modern kesimleriyle zamansız bir tarza sahip olacağınız Silk and Cashmere polo yakalar ile özellikle yaz mevsiminde dokuların önemini sonuna kadar hissedeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT