First’ten Futbol Tutkunlara İki Yeni Çeşit: Hat Trick ve Double Kick

First’ten Futbol Tutkunlara İki Yeni Çeşit: Hat Trick ve Double Kick

Alışveriş Alışveriş Rehberi First’ten Futbol Tutkunlara İki Yeni Çeşit: Hat Trick ve Double Kick

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: First

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Yenilikçi, eğlenceli, trendleri takip eden, Türkiye’nin ilk şekersiz sakızı First, bu yaz yaşanacak futbol heyecanına, futbol temalı iki yeni lezzetiyle ortak oluyor. Hat Trick ve Double Kick, içeriğindeki tropikal aromalarla da Türk tüketicisini yine yepyeni tatlarla tanıştırıyor.

Mondelēz International Türkiye’nin dinamik, yenilikçi ve sevilen sakız markası First, benzersiz aromalarına yepyeni iki çeşit daha ekledi. First, futbol coşkusunun dünyada ve Türkiye’de tüm hızıyla yaşandığı şu günlerde futbol tutkusunu tüketicilerine Hat Trick ve Double Kick çeşitleriyle yaşatıyor.

Sakızda Türkiye’de ilk kez kullanılan yepyeni aromalar
‘Futbol coşkusunu First ile yaşa’ diyen First’ün iki yeni çeşidi aynı zamanda içerdiği farklı tropikal aromalarla da Türk tüketicisini sakız kategorisinde ilk kez kullanılan yepyeni tatlarla tanıştırıyor ve benzersiz lezzet kombinasyonlarına yenilerini ekliyor. Hat Trick; Pitaya, Liçi ve Hindistan Cevizi aromalarını içerirken Double Kick ise Çarkıfelek ve Limon aromalarının eşsiz kombinasyonuyla ağızlarda tropikal lezzetlerin benzersiz tadını bırakıyor.

Teknolojisi, ürün ve ambalaj formatları ile farklı aromalarıyla ilkleri Türkiye pazarına getiren First, bu yaz da benzersiz iki yeni çeşidiyle futbol coşkusuna ortak olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT