Fitilli Kadifenin Geri Dönüşü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fitilli Kadifenin Geri Dönüşü

Tarihler: 12 Kasım 2014 Çarşamba ~ 12 Ocak 2015 Pazartesi

Firma: Dockers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2014 ~ Oca 12, 2015

Dockers® bir sonbahar klasiği olan fitilli kadifeyi alarak kendi tarzıyla yeniden yorumluyor; onu eski havalı günlerine geri döndürüyor. Kadife pantolonlar ve ceketler, bu sonbaharda erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Alpha Koleksiyonu’ndaki kahve, yeşil, mavi, bronz ve vizon renkli pantolonlar çekici kesimleriyle adeta mıknatıs etkisi yapacak.

Düşen yaprakların, ıslak havaların ve yaklaşan kışın habercisi fitilli kadife, bir süredir ortalarda yoktu. Şimdi Dockers®’ın usta ellerinde geri dönüyor. Dockers® bu klasik görünümü günümüzün modasıyla buluşturuyor.

Dockers®’ın en yeni Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndaki fitilli kadife pantolonlar hem gündelik hem de şık ortamlar için biçilmiş kaftan. Alpha Koleksiyonu’nun çekici kesimleri ve modelleri sayesinde bu parçaları akşam saatlerindeki bir randevuda da, arkadaşlarla geçirilecek bir hafta sonu tatilinde de giyebilirsiniz.

Dockers®’ın kadife modellerinin renkleri sonbaharı yansıtıyor: Açıktan koyuya kahveler, çam yeşili, koyu maviler, bronz ve vizon Kasım ayına çok yakışıyor; erkeklere rahat, havalı ve şık bir görünüm kazandırıyor.

80’lerin havalı kadifeleri yepyeni tarzıyla gardıroplarda
Fitilli kadife çok uzun yıllardır bir klasik olarak adlandırılıyor. 80’lerde ve 90’larda fashionistaların gardırobunun olmazsa olmazlarındandı ve inanılmaz derecede havalıydı. 2000’li yılların çocukları ise, ağır materyali ve geçmişte kalan tarzı nedeniyle fitilli kadifeyi adeta istenmeyen adam ilan ettiler. 10 yılı aşkın süredir gardıropların kuytu köşesine asılı kaldı. Dockers® bu hikayeyi bugün tamamen değiştiriyor. Yepyeni bir tarz ile karşımıza çıkan fitilli kadifeler, yeni kesimler ve Dockers® duruşuyla adeta mıknatıs etkisi yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT