Fiyatları Eriten Yaz Kampanyası

Fiyatları Eriten Yaz Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fiyatları Eriten Yaz Kampanyası

Tarihler: 21 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Canon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2018 ~ Tem 21, 2018

Canon Eurasia, yaz kampanyası ile en güzel anları ölümsüzleştirecek. Tüm teknolojik marketlerde ve yetkili bayilerde, 21 Mayıs – 31 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında belirli Canon fotoğraf makineleri yüzde 25’e varan indirimle teknoloji tutkunlarıyla buluşacak.

Teknoloji tutkunlarına yaz geliyor. Canon’un yeni kampanyası ile belirli fotoğraf makineleri yüzde 25’e varan indirim üzerinden kullanıcılarla buluşacak. Teknoloji marketlerde ve yetkili bayilerde, 21 Mayıs – 31 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyanın öne çıkan fotoğraf makinesi modelleri: EOS 750D, EOS 200D, EOS 77D, EOS 6D Mark II, Powershot SX620.

Fotoğraf tutkusunu amatörden profesyonelliğe terfi ettirmek isteyenler en iyi başlangıç seviyesi ürünü olarak bilinen EOS 750D, D-SLR kategorisinde son dönemin en dikkat çekeni olarak ön plana çıkıyor. Fotoğraf deneyimine farklı bir boyut kazandıran EOS 750D’nin 24.2 MP ve yeni nesil Digic 6 işlemci özellikleri sayesinde çok daha yüksek çözünürlüklü kareler elde etmek mümkün. EOS 750D, yüksek fotoğraf çekim hızı sayesinde saniyede 5 kare çekebiliyor. CMOS sensörü yardımıyla hareket halinde bile daha net ve kaliteli bir video ve fotoğraf deneyimi vadeden EOS 750D, Wi-Fi ve NFC özelliği sayesinde mobil cihazlarla rahatlıkla bağlantı kurarak görüntü aktarımı yapma imkanı sunuyor.

Giriş seviyede D-SLR serisinin çiçeği burnunda üyesi EOS 200D; değiştirebilir lensli fotoğrafçılığa geçiş yapan ve maceralarını sosyal medyada kolayca paylaşmak isteyenlerin favori makinesi olmaya aday.Şık ve hafif tasarımının yanı sıra kolay kullanımı sayesinde fotoğraf maceralarının yeni favorisi EOS 200D, dünyanın en hızlı Dual Pixel CMOS Otomatik Odaklanma Sistemi ile yüksek netlikte bir çekim deneyimi sunuyor. Son teknoloji ürünü DIGIC7 işlemcinin yer aldığı EOS D200, her türlü çekim koşuluna göre ayarlarını optimize ederek çok daha pürüzsüz karelere imkan sağlıyor. Geliştirilen en yeni APS-C sensörü ile düşük ışıklarda bile yüksek performans sağlıyor. Ayrıca NFC ve Wi-Fi bağlantıları sayesinde akıllı cihazlar arasında bağlantı kurarak veri aktarımı yapabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT