Fiyonk Bağcıklar!

Fiyonk Bağcıklar!

Tarihler: 22 Mayıs 2018 Salı ~ 22 Temmuz 2018 Pazar

Firma: In Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2018 ~ Tem 22, 2018

Dünyaca ünlü markaların birbirinden farklı renk ve modellerdeki sneaker modellerini bir arada sunan In Street, sezonun trendi “fiyonk bağcık” detaylı sneaker’larla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Pudra pembe, gümüş gri ve altın sarısı gibi renk seçenekleriyle ayakkabı modasının vazgeçilmezi olan sneaker’lar bu sezonda da her kombinin en çekici tamamlayıcısı olmaya devam ediyor.

2018 İlkbahar/Yaz sezonunda hem podyumlarda hem sokaklarda sıklıkla rastlayacağınız sneaker modelleri rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Tabanlarda ve bağcıklarda modern detayların sıklıkla kullanıldığı sneaker’lar pastel tonlarıyla tüm kombinlere kolayca uyum sağlayacak, fiyonk bağcıklı modeller sokakları hâkimiyeti altına almaya devam edecek.

2018 ilkbaharının trendi fiyonk bağcıklar, sezon modasına ve rahatlığına önem veren kadınlara günün her anında eşlik ediyor. Klasik ya da spor parçalarla renkli ve hareketli kombinler yakalamanıza yardımcı olan ayakkabılar, en tarz modelleri ve sezonu yansıtan renkleri ile In Street mağazalarında yerini aldı. Günlük yaşantınızdan özel bir davete, skinny bir jean’den uçuşan elbiselere bu bahar en şık siz olacaksınız. Fiyonk bağcık trendinin en güzel modellerini bir arada görmek ve size en yakışanını seçmek isterseniz In Street mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT