Flo ile Çocuklar Baharı Rengarenk Karşılıyor

Flo ile Çocuklar Baharı Rengarenk Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Flo ile Çocuklar Baharı Rengarenk Karşılıyor

Tarihler: 15 Şubat 2017 Çarşamba ~ 15 Nisan 2017 Cumartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2017 ~ Nis 15, 2017

Çocukların dünyası FLO’da her mevsim rengarenk! 2017 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu ile eğlenceli ve renkli tasarımlarla çocukları hayallerindeki ayakkabılarla buluşturan FLO’da, kız çocuklarda pembe; erkek çocuklarda ise mavi ve lacivert tonları ön planda!

Kız çocuk koleksiyonundaki pembe ve beyaz tonlarındaki yazlık ayakkabılar; puantiye, fiyonk, payet, taş, zımba gibi detaylarla hareketlenerek kız çocukların eğlenceli adımlar atmasını sağlıyor. FLO koleksiyonundaki baharla birlikte çiçek açan spor ayakkabılarını uçuşan elbiseler, tulumlar, şortlarla tamamlayan kız çocukları, ilkbahar ve yaz stilini kendileri yaratıyor. Çiçek desenli ayakkabılar baharın tüm renklerini bir araya getirerek minikleri rengarenk bir dünya ile buluşturuyor

FLO’da erkek çocukların dünyası da en az kızlar kadar renkli ve sevimli detaylardan oluşuyor. İlkbahar ve yaz aylarının her daim modası olan marin tarzı ayakkabılar FLO yorumuyla erkek çocuklarla buluşuyor. Mavi, lacivert ve beyaz tonlarıyla ön plana çıkan koleksiyondaki bağcıklı ve cırt cırtlı modeller kullanım kolaylığı sağlarken; erkek çocukların en sevdiği fantastik kahramanlardan olan Spiderman ve Örümcek Adam temalı ayakkabı ve sandaletler minik beylerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. FLO’nun lisanslı modelleriyle tüm çocuklar en sevdikleri kahramanları ayaklarında taşıyor.

FLO’nun 2017 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden rahat ve eğlenceli modelleri görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT