FLO İle Okul Seni Konuşacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO İle Okul Seni Konuşacak

Tarihler: 01 Eylül 2015 Salı ~ 01 Kasım 2015 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2015 ~ Kas 1, 2015

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’da; öğrencisinden, öğretmenine ve velisine kadar okula dönüş yapacak her yaş gurubuna uyan modellerle okula dönüş için geri sayım başladı. 29, 99 TL’den başlayan süper fiyatlarla okul sezonu için tüm çocuklara hem cazip hem de şık alternatifler sunan FLO’nun sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık spor ve casual modelleri de gençlere hitap ediyor.

Herkesin ayakkabıcısı FLO ile okula dönüş keyfi bir başka! Sınıfın en şıkı olmak isteyen çocuklar FLO’da aradığını buluyor. 29,99 TL’den başlayan süper fiyatlarla okul sezonu için hem cazip hem de şık alternatifler sunan FLO ile tüm çocuklar okula rahat ve havalı ayakkabılarla adım atıyor. Lacivert, siyah, bordo, kahverengi, gri gibi okul kıyafetleriyle uyumlu renk tonlarından oluşan koleksiyonda; kız çocuklar için fiyonklu babetler, erkek çocuklar için ise cırt cırtlı ve bağcıklı sneakerlar dikkat çekiyor. Kız çocukların en sevdiği fantastik kahramanlardan olan WinX baskılı sneakerlar okul hayatına renk katacak nitelikte. Şerit ve fermuar detaylı modeller de erkek çocuk ayakkabı koleksiyonunda dikkat çeken detaylar arasında… Çocukların okul sezonunda en çok önem verdiği detaylar okul ve beslenme çantaları ile kalem kutuları! FLO, okul aksesuarlarını en renkli ve eğlenceli şekilde çocuklarla buluşturarak okul hayatını keyifli hale getiriyor. WinX, Barbie, Hello Kitty, SpiderMan baskılı modeller çocuklar okulda da en sevdikleri kahramanları yanlarından ayırmıyor.

Lise ve üniversiteliler de okula FLO ile dönüyor
FLO; okula dönüş koleksiyonu ile sadece ilköğretim öğrencilerine değil; lise ve üniversitelilere de hitap ediyor. FLO’nun kadın ve erkek koleksiyonlarındaki Casual modeller ile spor koleksiyonundaki sportif modeller; okulun yoğun temposuna ayak uyduracak rahat adımlar sunuyor. Beyaz tabanlı spor ayakkabılar, renkli şerit ve bağcık detayları sportif kombinlere rahatlıkla eşlik ediyor.

FLO’nun spor koleksiyonunda yer alan ve gençlere hitap eden okul çantası modelleri de kırmızı, gri, mor gibi renkli alternatiflerle karşınıza çıkıyor. Çok bölmeli olan kullanışlı çantalara onlarca okul eşyanızı sığdırabilir, konforlu bir okul sezonu geçirebilirsiniz.

FLO ile öğretmenler de tarz sahibi
En az öğrenciler kadar öğretmenler de yeni okul sezonu için çoktan hazırlıklara başladı. Gün boyu ayakta kalan kadın öğretmenler için hem klasik kıyafetlere eşlik edecek hem de ayağı rahatsız etmeyecek orta topuklu ve dolgu topuklu modeller ideal alternatifler arasında yer alıyor. Loaferlar ve oxford modeller de koleksiyonun ön plana çıkan modelleri arasında yer alıyor. Erkek öğretmenler için ise siyah ve kahverengi tonlarındaki klasik ayakkabılar düz ve bağcıklı seçeneklerle takım elbise şıklığına eşlik ediyor.

FLO’nun birbirinden şık ve rahat modellerden oluşan Okula Dönüş Koleksiyonu’nu görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT