Flo Little Rock Star Koleksiyonu İle Çocuklar Daha Tarz…

Flo Little Rock Star Koleksiyonu İle Çocuklar Daha Tarz…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Flo Little Rock Star Koleksiyonu İle Çocuklar Daha Tarz…

Tarihler: 28 Eylül 2016 Çarşamba ~ 28 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2016 ~ Kas 28, 2016

FLO’nun 2016-2017 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu tüm çocukları hayallerindeki rengarenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluştururken, tarz sahibi çocuklar da FLO Little Rock Star Koleksiyonu ile ayakkabıdan çok daha fazlasını buluyor.

Kaliteyi ve rakipsiz fiyat avantajını bir arada sunan koleksiyonda; rock starların sahne üstündeki müzik ve yorumları için harcadıkları enerji şimdi de çocuklara geçiyor. “Flo Little Rockstar” Koleksiyonunda sezonun güçlü trendlerinden zincir ve fermuar detayları çocukların sevdiği püsküllerle bir araya gelerek; güçlü rock tavrına hayat veriyor. Siyah, bordo ve gri tonlarından oluşan renk paletinin hakim olduğu koleksiyonda parıltılar zımba detayları ile güçlenirken, ayakkabı tabanında yer alan eskitmeler ile ürünlerde farklılık yaratılıyor.

Her renk ayakkabının yer aldığı sonbahar kış koleksiyonunda, lacivert, siyah, bordo, gri ayakkabılar okul kıyafetleriyle kullanılabilmesi ile koleksiyonun göze çarpan ürünleri arasında yer alıyor. Kız çocuklar için fiyonklu babetler, erkek çocuklar için ise cırt cırtlı ve bağcıklı sneakerlar dikkat çekerken, zincir ve fermuar detaylı “rock star” modası da öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT