FLO ve Polaris’in İndirim Kampanyaları Kazandırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO ve Polaris’in İndirim Kampanyaları Kazandırıyor

Tarihler: 19 Kasım 2013 Salı ~ 19 Ocak 2014 Pazar

Firma: FLO ve Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2013 ~ Oca 19, 2014

FLO ve Polaris mağazalarında ikinci ürün etiketin yarısına!

Yeni sezon ürünleriyle mevsimin ayakkabı modasını cazip fiyatlarla sunan FLO ve Polaris, sonbahar/kış ürünlerinde geçerli olan ikinci ürüne etiketin yarısı kampanyasıyla ziyaretçilerine bol kazançlı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki zengin alternatiflerle her yaş grubuna hitap eden FLO ve Polaris mağazalarında kısa bir süre için geçerli olacak yeni kampanya, ikinci ürüne etiketin yarı fiyatına sahip olma fırsatı sunuyor. Ayakkabı, babet, bot, çizme ve çantalarda geçerli olan kampanyadan FLO internet mağazasından yapacağınız alışverişlerinizde de faydalanabilirsiniz.

Siz de şıklığı indirim şansıyla yakalamak istiyorsanız, FLO ve Polaris mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edin, hayalinizdeki ayakkabıya cazip fiyatlarla kavuşun.

Kampanya koşulları:
• Kampanya 13 Kasım’dan itibaren tüm FLO ve Polaris mağazalarında ve www.flo.com.tr’den yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
• Kampanya outlet mağazalarımızda (Kayseri Meysu, Asya Park, Trabzon Cevahir, Siirt Grosmall ve İstanbul Kardiyum) ve mağazalarımızın outlet reyonlarında geçerli değildir.
• 2’nci üründe etiketin yarısı kampanyası, tüm ayakkabı, babet, bot, çizme ve çantalarda geçerlidir. Kampanyaya valizler, aksesuarlar, tekstil ürünleri ve spor ayakkabılar dahil değildir.
• Alınan 2 üründen fiyatı düşük olan ürün etiketin yarısı olarak fiyatlandırılacaktır.
• Kampanya devam eden diğer kampanyalarla, hediye çekleri ile ya da FLO ve Polaris kartla yapılan alışverişler ile birleştirilemez. Kampanya, indirimli ürünlerde geçerli değildir.
• Özel fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir.
• Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. ve Polaris Pazarlama ve Mümessillik A.Ş.de saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT