FLO’dan Avea ve Türk Telekom Müşterilerine Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’dan Avea ve Türk Telekom Müşterilerine Özel Kampanya

Tarihler: 11 Eylül 2013 Çarşamba ~ 30 Eylül 2013 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2013 ~ Eyl 30, 2013

04–30 Eylül tarihleri arasında FLO mağazalarından 50 TL’lik alışveriş yapan Avea ve Türk Telekom müşterilerine, 25 TL’lik indirim çeki hediye

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, düzenlediği kampanyalar, her zevke ve bütçeye uygun koleksiyonlarıyla kaliteyi tüketicilere ulaştırmaya devam ediyor. FLO yeni kampanyasıyla bu kez Avea ve Türk Telekom müşterilerinin yüzünü güldürecek bir fırsat sunuyor.

Avea ve Türk Telekom müşterileri, FLO mağazalarından yaptıkları her 50 TL’lik indirimsiz ayakkabı, tekstil spor giyim, çanta ve valiz alışverişlerinde, 25 TL indirim çeki kazanıyor. Hediye çeki, indirimsiz ayakkabı, spor giyim (tekstil), çanta ve valizlerde yapılan sonraki 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabiliyor.

04 – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya için Avea müşterileri, FLO yazıp 5060’a, Türk Telekom ev telefonu müşterileri ise FLO boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte ev telefon numaralarını yazıp 6616’ya kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabilecekler.

Türkiye genelinde bulunan tüm FLO mağazalarında ve flo.com.tr’de; seçili erkek, kadın, çocuk ve spor ürünlerinde geçerli olacak kampanyadan tüm Avea ve Türk Telekom müşterileri yararlanabilecek.

Kampanya koşulları:
• 25 TL indirim çekini kullanmak için indirimsiz ayakkabı, tekstil spor giyim tekstil, çanta ve valizlerden 100TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir. Hediye çeki Adidas ürünlerde kullanılamaz.
• Kampanya başka kampanyalarla, hediye çekleri ile ya da FLO kartla yapılan alışverişler ile birleştirilemez.
• Kampanya süre ve kurgusundaki değişiklik hakkı Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş., AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. ve Türk Telekomünikasyon A.Ş.’de saklıdır.
• Kampanya outlet mağazalarda ve outlet reyon ürünlerinde geçerli değildir. Özel fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir. Kampanya indirimli ürünlerde geçerli değildir.
• Her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Türk Telekom müşterileri kampanyadan yalnızca 1 defa yararlanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT