FLO’dan Çocuklar Için Rengarenk Sandalet ve Terlikler

FLO’dan Çocuklar Için Rengarenk Sandalet ve Terlikler

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’dan Çocuklar Için Rengarenk Sandalet ve Terlikler

Tarihler: 17 Temmuz 2017 Pazartesi ~ 17 Eylül 2017 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2017 ~ Eyl 17, 2017

FLO, çocukların renkli dünyalarına özel sandalet ve terliklerle yaz aylarında çocuklara rahat adımlar sunuyor. Yaz trendlerini çocukların ayaklarıyla buluşturan FLO sarı, mavi, pembe, mor, turuncu gibi birbirinden canlı yaz renklerini, çiçek desenleri, metalik etkiler gibi sezon trendleriyle birleştiriyor. Koleksiyonda Spiderman, Frozen, WinX, Minions gibi fantastik dünyanın en göz alıcı kahramanlarının yer aldığı modeller de hem kız hem de erkek çocuk koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Kız çocuk koleksiyonunda sandaletler, çok bantlı modeller, renkli tabanlar, çiçek detayları, fiyonklar, metalik etkili modeller; pembe, sarı, turuncu, beyaz gibi renklerin birlikteliğiyle karşınıza çıkıyor. Kız çocuklarının hayallerini süsleyen Frozen, Winx gibi karakterlerde FLO’nun terlik ve sandalet koleksiyonuyla ayaklara taşınıyor.

Yeşil, mavi, lacivert renklerinin ön plana çıktığı erkek çocuk koleksiyonunda ise cırt cırtlı modeller; erkek çocukların bayılacağı Spiderman, Minions gibi kahramanlarla hareketleniyor. FLO’nun terlik koleksiyonundaki modellerle de minikler sezonun plaj modasına ayak uyduruyor.

FLO’nun 2017 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden rahat ve sevimli sandalet ve terlik modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT