FLO’dan Macaron Gibi Ayakkabılar

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’dan Macaron Gibi Ayakkabılar

Tarihler: 15 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 15 Temmuz 2013 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2013 ~ Tem 15, 2013

Bu sene farklılıklarımızı yansıtmak için ayakkabıda karışımıza çıkan renklerden biri de pastel tonlar... Yeni sezonun trendy renklerinden olan pastel renkler, FLO’nun 2013 ilkbahar-yaz ayakkabılarına yansıdı bile... Üstelik hepsi birer macaron gibi!

FLO’nun yeni sezon pastel renkli ayakkabıları, sizin daha çocuksu daha masum daha zarif daha feminen görünmenizi sağlayacak.

FLO’nun uçuk maviler, pamuk şeker pembeleri, soluk sarılar, uçuk nane yeşilleri ve kavun turuncu ayakkabı modellerini, günlük ya da gece davetlerinde korkmadan cesurca kullanabilirsiniz. Pastel tonlarda ayakkabılarıyla mini etekler, yazlık mini elbiseler, şortlar, mini ceketler ve t-shirtler giyerek ilkbaharın hafif, coşkulu, neşeli ve genç havasını stilinize kolaylıkla yansıtabilir, kendinizi prensesler gibi hissedebilirsiniz.

FLO’nun 39.99 TL’den başlayan pastel renkli modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT