FLO’nun 2012 Sonbahar/Kış Sezonu Şıklık Rüzgarı Estirecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi FLO’nun 2012 Sonbahar/Kış Sezonu Şıklık Rüzgarı Estirecek

Tarihler: 27 Eylül 2012 Perşembe ~ 27 Kasım 2012 Salı

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2012 ~ Kas 27, 2012

Dünya trendlerini, rahatlıktan ve şıklıktan ödün vermeyen kadınlar için yorumlayan FLO’nun 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonu ulaşılabilir fiyatları ile sezon modasına damgasını vuracak. FLO’daki rengarenk babetler özellikle genç kızların beğenisine sunuluyor. Günlük kullanıma uygun FLO’nun kürklü ve casual modelleri, çalışan kadınlara rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. FLO’nun platformlu modelleri ise iddialı olmayı seven kadınlar için ideal...

Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO, dünyada öne çıkan trendleri taşıyan 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla sokaklarda şıklık rüzgarları estirmeye hazır. FLO’nun dünya modasını ve en son trendleri yansıtan yeni sezon koleksiyonu, ulaşılabilir fiyatları ile kadınlara ayakkabı tutkusunu doya doya yaşatacak.

Kış renklerinin ve rahatlığın ön planda olduğu FLO’nun 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonu, bilekten atkılı, kemerli ayakkabı ve botlarıyla dikkat çekiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı tasarımlara imza atan FLO’nun yeni koleksiyonunda dömi botların yanında diz ortasına kadar çıkan botlar vazgeçilmez olacak. Oxford ayakkabılar da yeni sezonun en tercih edilen modelleri olmaya aday... Postal modellerinin her boyunu FLO vitrinlerde göreceğimiz 2012 Sonbahar/Kış sezonunda, topuklar geçen sezona göre daha da kalınlaşıyor. Ayrıca sim, taş ve pullar, ayakkabılara ışıltılarıyla canlılık katıyor. FLO’nun yeni sezon ayakkabılarında dantel teması devam ederken düğme ve fermuar gibi aksesuarlar ön plana çıkıyor. FLO’nun yeni sezon botlarında kemer ise atlanmaması gerek bir detay olarak karşımızda olacak.

Çizme ve botlarda dökümlü modelleri ile yeni sezonda fark yaratacak olan FLO’da yağmur ve binici çizmeleri çok fazla modelle karşımıza çıkacak.

FLO’da özellikle sezon geçişinde vizon, kum tonları ile lacivert ve borda tonları hakim olurken siyah her zaman olduğu gibi sezonun en tercih edilen rengi olacak.

FLO’daki rengarenk babetler özellikle genç kızlar için... Günlük kullanıma uygun FLO’nun kürklü ve casual modelleri, çalışan kadınlara rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. FLO’nun platformlu modelleri ise iddialı olmayı seven kadınlar için...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT