Fonex’in Yeni Home Fresh Air Mist Serisi ile Havanız Bir Anda Değişecek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fonex’in Yeni Home Fresh Air Mist Serisi ile Havanız Bir Anda Değişecek

Tarihler: 24 Temmuz 2012 Salı ~ 24 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2012 ~ Eyl 24, 2012

Evde, ofiste ya da arabada kısacası nerede olursa olsun bulunduğu ortamın hoş kokulu olmasını kim istemez ki… Fonex’in yeni Home Fresh Air Mist doğal kokulu oda spreyleri hem ortamın havasını hem de sizin havanızı bir anda değiştiriyor…

Kullanıldığı ortamda hoş ve ferah bir koku sağlayan Home Fresh Air Mist, istenmeyen kötü kokuların yok olmasına da yardımcı oluyor.

Fonex Home Fresh, farklı beğenilere hitap eden beş çeşit Air Mist ile tüketicilere sunuyor. Gül Buketi, ortamı gül bahçesine çevirirken; Lavanta Çiçeği, iç açıcı kokusuyla stresten arındırıyor. Okyanus Esintisi ise; derin okyanus kokusuyla ortama tazelik ve ferahlık katıyor. Çiçek Bahçesi; taze çiçek demeti gibi bahar havası estirirken; Doğa Düşleri de kendinizi doğada hissettiriyor.

375 ml’lik Home Fresh Air Mist, itici gaz içermeyen doğaya saygılı püskürtmeli ambalajıyla kokunun, bulunduğunuz mekanın her köşesine yayılmasını sağlıyor.

Ürün Fiyatı : 5 TL

www.fonex.com.tr
www.fonexkozmetik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT