Fonex’in Yeni Saç Şekillendiricileri ile Saçlar Çok Havalı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Fonex’in Yeni Saç Şekillendiricileri ile Saçlar Çok Havalı

Tarihler: 22 Ekim 2012 Pazartesi ~ 22 Aralık 2012 Cumartesi

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2012 ~ Ara 22, 2012

Dalgalı ya da düz mükemmel görünümlü saçlar elde etmenin en profesyonel en teknolojik yolu Fonex. Fonex Kozmetik geliştirdiği son teknoloji ürünleri ile profesyonel eli değmiş kadar havalı saçlar yaratıyor.

Dümdüz saçları tercih edenler Fonex Saç Düzleştirici ile diledikleri görünüme kavuşuyor. Pratik kullanımlı saç düzleştirici hızlı ısınma, hızlı ve eşit ısı dağılımı özelliği ile de öne çıkıyor. Seramik düzleştirici maşa, profesyonel süper S stil plakaya sahip. Düzleştirici maşa, boyu 110 mm olan ekstra uzun titanyum plakası ile saç yapımında kolay şekillendirme ve kolay düzleme sağlıyor. Bütün saç tiplerine uygun ısı ayarı, çok kısa sürede saçları düzleştirip istenen şekli vermeyi mümkün kılıyor. Maşa nemli durumda da kıvrımları yok ediyor. Hiçbir zaman dolanmayan 360 derece döner ve asma kancası da kullanıcılara kolaylık sağlayan diğer özellikler…

Fonex Saç Maşası ise dalgalı saçlara sahip olmak isteyenler için en pratik çözüm. Işıl ışıl parlayan havalı saçlar için yumuşak dokunmatik düğmeli, şık tasarımlı farklı sıcaklık ayarı seçenekleri sunan saç maşası yeterli. Led göstergesi ve 360° dönebilen 3 metre dolanmayan kablosu da büyük rahatlık sağlıyor. Profesyonel izolasyon tasarıma sahip maşa, her saç tipi için uygun.

Fonex’ten 3 ü 1 Yerde Saç Maşası… 3 ü 1 yerde profesyonel titanyum plaka, düz, kabarık ya da dalgalı saçlar için ideal. Fonex, çabuk ısınan, dijital göstergeli, beş aşamalı sıcaklık ayarı bulunan yeni maşası ile farklı tarzlarda saçlar yaratıyor.

Son teknoloji Fonex’te…
Mikroskobik boyutlarda çalışan yeni ve mükemmel bir teknoloji olan “Nano teknoloji” maksimum verimlilik sağlıyor.

Korozyona karşı son derece dirençli ve ileri teknoloji gerektiren havacılık ve uzay teknolojisinde kullanılan çok sert bir metal olan titanyumun ise en büyük özelliği sağlamlığı. Fonex şekillendiricilerde kullanılan plakalar, mükemmel ısı dengesi ile ısıyı özel olarak hazırlanmış seramik tabakalar ile dağıtmaktadır. Düzleştirici üzerindeki plakalar, saçın bütünlüğünü koruyarak kusursuz sonuçlar çıkarır.

Statik elektrik saçın kurutulması ve fırçalanması sırasında çok sık görülür ve saçın kurumasına neden olur. İyonik teknoloji saç bakım ürünlerinin etkenlerini katalize eder ve nem dengesini geri kazandırarak pürüzsüz, parlak ve sağlıklı saçlar yaratır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT