Forever New’den Büyük İndirim

Forever New’den Büyük İndirim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Büyük İndirim

Tarihler: 17 Eylül 2018 Pazartesi ~ 17 Kasım 2018 Cumartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2018 ~ Kas 17, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New, yüzde 50’ye varan Sezon Ortası İndirimi ile zamansız parçaları çok avantajlı fiyatlarla sunuyor. 16-29 Eylül tarihleri arasında mağazalarda ve online alışverişte geçerli kampanya ile günlük giyimden davet stiline, ışıltılı takılardan zarif aksesuarlara uzanan zamansız ve feminen parçalar, moda tutkunlarıyla avantajlı fiyatlarla buluşuyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, seçili ürünlerde geçerli yüzde 50’ye varan Sezon Ortası İndirimi başlattı.

16-29 Eylül tarihleri arasında mağazalarda ve forevernew.com.tr’de geçerli kampanya ile rahatlığı feminen bir stille buluşturan parçalar moda tutkunları ile avantajlı fiyatlarla buluşuyor. Önden bağlamalı bluzlar, çiçekli uzun elbiseler, sofistike tulumlar ve geniş paça pantolonlar tasarımlarıyla büyüleyici bir görünüm sunuyor. Dantel detaylı parçalar ince bantlı topuklularla kombinlenirken, rahat kesim denimler sırt çantalarıyla kusursuz görünümü tamamlıyor. Yılın trendleri beyaz, bebek mavisi, sarı ve uçuk pembeler ise tüm işleme ve çizgilerde ön plana çıkıyor.

Forever New kadınları bu sezon yalnızca giysileriyle değil, zarif aksesuar seçimleriyle de büyülüyor. Büyük taşlı kolyeler ve gold küpeler kombinlere mükemmel bir son dokunuş katıyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’un zamansız tasarımları ile modaseverler, hem günlük hayatta hem de özel davetlerde zarif duruşlarıyla dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT