Forever New’den Romantik Dokunuş

Forever New’den Romantik Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Romantik Dokunuş

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New, soft ve feminen görünümü harmanladığı koleksiyonuyla Sevgililer Günü’nde romantik bir stil sunuyor. Mavi ve toz pembe tonlarının hakim olduğu çiçekli dokular, ekru tonlarda dantelli elbiseler, tüvit ceketler, Victorian bluzlar, lüks trikolar ve ışıltılı takılar, bu özel günde göz kamaştırıcı bir silüet yaratıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonuyla Sevgililer Günü’nde kusursuz görünüşün sırrını veriyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New, bu kez soft ve feminen detaylardan esinlenerek Sevgililer Günü’ne özel romantik bir stil yaratıyor. Çiçekli baskılar, danteller ve metalik ışıltılar, mavinin tüm tonları ve uçuk pembeden oluşan zengin renk paletiyle baş döndürücü bir güzellik sunuyor.

Moda tutkunları bu özel güne uzun kollu mini elbiseleri, tüvit ceketleri, Victorian bluzları, klasik paltoları ve lüks trikolarıyla hazırlanıyor. Jakarlı dokular ve özel yünlü kumaşlar da, giysilerin sofistike görünümünü artırıyor.

Sevgililer Günü için son dokunuş ise, Forever New’un zamansız takı ve aksesuarları ile gerçekleşiyor. Taşlı minimal küpeler, zarif clutch’lar ve zincirli çantalar göz alıcı davet stilini tamamlıyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT